Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Air China

Air China is een van de luchtvaartmaatschappijen die het grootste aantal passagiers vervoert van en naar Chinese bestemmingen zoals Shanghai en Beijing.

Vordering tot schadevergoeding? Advocaten staan klaar om in te grijpen en uw geschil op te lossen

Om recht te hebben op een vergoeding na een aanzienlijke vertraging bij de aankomst van zijn Air China-vliegtuig? Het is mogelijk dat we een juridische strijd tegen zijn operator moeten beginnen om zijn belangen met succes te verdedigen en te beschermen.

Het verwerken van een schadeclaim is tijdrovend. Passagiers moeten hun zaken toevertrouwen aan advocaten die gewend zijn geschillen met betrekking tot luchtvervoer te behandelen en op te lossen, waaronder annuleringen van vluchten en overboekingen.

Restorative vergoeding? aan welke factor houdt het verband?

De vergoeding die niet-geldelijke schade compenseert, kan variëren van 250 euro tot 600 euro. Bereken uw vergoeding met behulp van deze schaal:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Vechten voor je rechten in geval van een vertraging van handicaps, zelfs vier uur of meer? Dit is wat elke passagier moet doen wanneer het vluchtschema wordt gewijzigd zonder hem vooraf te informeren.

We hebben de mogelijkheid om een vergoeding tot 250 euro te ontvangen door te reizen met een binnenlandse vlucht (korte afstand), 400 euro door te vliegen op een lijn die regionale bestemmingen verbindt (middellange afstand) en 600 euro door aan boord te gaan van een lange vlucht mail (meer dan 3500 km).

Geannuleerde vlucht

Air China-vertragingen en annuleringen van vluchten? Dit zijn de grootste zorgen waarmee u te maken kunt krijgen wanneer u per vliegtuig reist.

Miljoenen passagiers hebben dergelijke schade geleden bij verschillende luchtvaartmaatschappijen. De geannuleerde passagiers bevinden zich in een situatie van frustratie en vermoeidheid.

Was u na de annulering van uw reis enkele dagen vertraagd voordat u een vervangende vlucht werd aangeboden? Deze zaak wordt als schade gekwalificeerd, de reizigers komen daarom overeen schadevergoeding te vorderen.

Overbooking

Overboeking kan gebeuren wanneer u een hotelkamer boekt of zelfs wanneer u besluit om met het vliegtuig te reizen.

Wanneer een vlucht overboekt is, moet de luchtvaartmaatschappij twee, drie of meer passagiers uit het vliegtuig stappen.

Uw luchtvaartmaatschappij kan u vragen om uw stoel op te geven om aan boord van de volgende vlucht te gaan. Om u te overtuigen om deze stap te zetten, biedt hij u over het algemeen een som geld naast een paar diensten en privileges (eten, hotelaccommodatie, eten, etc.). Dit is inderdaad niet de manier om uw conflict op te lossen. Het bedrijf moet u en alle overboekte passagiers een vergoeding betalen die wordt berekend volgens een schaal die is vastgelegd in de officiële Europese wetgeving (tot 250, 400 of 600 euro).

Vlucht gemist

Een late Air China-vlucht leidt vaak tot het missen van een verbinding. Een gemiste verbinding wordt echter omlijst door een monetaire reparatie.

Als u op uw transitluchthaven bent, heeft u ontdekt dat uw vliegtuig al is opgestegen. U moet uw luchtvaartmaatschappij die deze verbinding aanbiedt niet waarschuwen, maar eerder de luchtvaartmaatschappij die het eerste deel van uw route verzorgt, en dat dit de oorzaak was van deze niet-geldelijke schade.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *