Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Albanian Airlines

Albanian Airlines is een luchtvaartmaatschappij die belangrijke luchtroutes in Europa bedient, zoals die welke Tirana verbinden met Frankfurt in Duitsland, Milaan en Turijn in Italië, Antalya en Istanbul in Turkije, ...

Heb herstel voor moreel leed? De tussenkomst van advocaten wordt sterk aanbevolen:

Juridische assistenten met meerdere vaardigheden op het gebied van het oplossen van problemen en problemen met betrekking tot luchtvervoer, waaronder vertragingen en overboeking, ...

Strenge advocaten die solide redactionele vaardigheden verwerven, kunnen een claim indienen voor vergoeding van het ongemak van uw luchtvaartmaatschappij. Ze hebben dus de trucjes waardoor ze de luchtvaartmaatschappijen dwingen om de schadevergoeding zo snel mogelijk ten behoeve van het slachtoffer te regelen.

Bereken zelf uw vergoeding:

Ontvang 250 euro voor elke vlucht van 1500 km, 400 euro voor elke verbinding van 3500 km, ...

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

In de luchtvervoerssector worden we geconfronteerd met een aantal moeilijke situaties die het plezier van reizen per vliegtuig kunnen bederven.

Bagage geblokkeerd door stakingen van handbagage, vliegtuig van Albanian Airlines genageld na een technische storing, opstijgen onmogelijk vanwege de verslechtering van een deel van de landingsbaan, ...

De redenen voor de vertragingen op de vluchten zijn meervoudig, er zijn er die gerechtvaardigd zijn, en er zijn anderzijds die die een directe link hebben met de luchtvaartmaatschappij, en het blijkt dat deze kunnen worden hersteld .

Geannuleerde vlucht

¾ Vliegtuigpassagiers ondervinden problemen tijdens het reizen per vliegtuig. De zorgen voor de reizigers kunnen te wijten zijn aan verschillende omstandigheden en redenen om te weten, slecht weer, problemen met betrekking tot veiligheid op de luchthaven van vertrek of aankomst, algemene staking van de luchtverkeersleiders, de piloten of de PNC, ... Gelukkig dat deze galeien kunnen worden beheerd. Met uitzondering van natuurrampen, stakingen door luchthavenpersoneel, enz. Komen alle andere gevallen die obstakels voor passagiers veroorzaken in aanmerking voor compensatie.

Overbooking

Om hun inkomsten op elk van hun vluchten te verbeteren, worden luchtvaartmaatschappijen ertoe gedwongen om te overboeken. Een veel voorkomende procedure die plaatsvindt op 80% van de vluchten die worden uitgevoerd door de verschillende luchtvaartmaatschappijen die actief zijn in de verschillende luchtruimen van de wereld.

In afwachting van de komst van sommige passagiers die laat op hun luchthaven aankomen, verkopen luchtvaartmaatschappijen zitplaatsen die de capaciteit van het vliegtuig overschrijden.

Aangezien overboeking verlies kan veroorzaken, is de luchtvaartmaatschappij die deze verkoopoptimalisatiemethode gebruikt, veroordeeld om het te repareren.

Vlucht gemist

Heb je je vlucht onderweg gemist vanwege een cumulatieve vertraging bij je eerste verbinding? Dit is voldoende bewijs voor u om schadevergoeding te eisen.

Zelfs als je vliegtuig een kwartier te laat aankomt, kan het zijn dat je je aansluitende vlucht mist. Minuten doorgebracht op de luchthaven in afwachting van het aanbieden van een andere stoel worden ook geteld. De uren van de cumulatieve vertraging op uw vlucht worden berekend bij aankomst, als ze langer dan 3 uur duren, komt u daarom in aanmerking voor compensatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code