Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Pobeda

Pobeda Airlines, een Russische luchtvaartmaatschappij waarvan het belangrijkste knooppunt zich bevindt op Vnukovo International Airport.

Twaalf vliegtuigen van het type 737-800 vormen de vloot van deze luchtvaartmaatschappij die ongeveer twintig bestemmingen in Europa bedient.

Te vergoeden na morele schade? Neem zo snel mogelijk contact op met een advocaat om uw belangen te verdedigen

Te compenseren nadat u het slachtoffer bent geworden van een annulering of overboeking bij Pobeda Airlines? Mogelijk is hiervoor een gerechtelijke procedure nodig. Het is altijd moeilijk om uw rechten te verdedigen zonder jurisdictie of zelfs een diepgaande kennis op het gebied van het verdedigen van de rechten van consumenten.

Juridische experts in consumentenrecht bieden een elektronische uitwisselingsservice om u te helpen bij het maken van uw bestand.

Meer dan twee miljoen claims zijn al gedecodeerd door deze juridische experts. Vertrouw ze door hen uw bestand toe te vertrouwen.

Bereken de waarde van de compensatie? Ontdek hoe het kan gaan?

Vergelijk de afstand in kilometers tussen uw verbinding en die op de schaal en ontdek hoeveel uw verlies u kan opleveren:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Vertragingen van drie uur kunnen worden gecompenseerd. De tekst van de Europese wetgeving geeft aan dat de duur van de vertraging wordt berekend nadat de deuren van het vliegtuig zijn geopend en niet nadat het op de startbaan is geland. Als de vertraging bij aankomst groter was dan of gelijk was aan 180 minuten, kan elk van de aanwezige passagiers aanspraak maken op een vergoeding van 250 euro, 400 of 600 euro.

Luchtvaartmaatschappijen die laat opstijgen, worden beschouwd als de schuld, de redenen hiervoor zijn: mechanische storing, staking door cabinepersoneel, enz.

Geannuleerde vlucht

Wanneer de luchtvaartmaatschappij Pobeda een vlucht annuleert, verplicht een Europese wet haar om haar passagiers te compenseren, tenzij deze hen na twee uur met succes op een andere vlucht heeft geplaatst wetende dat meer dan drie uur vertraging, l passagierscompensatie wordt verplicht.

Krijg je een vergoeding in geval van annulering van een reis? Dit ontslaat de exploitant niet van de verplichting om het ongemak te herstellen waarvoor hij verantwoordelijk is bevonden.

Overbooking

In Europa is de luchtvaartindustrie gereguleerd, maar toch durven luchtvaartmaatschappijen de wet te overtreden om maximale inkomsten te genereren voor elke vlucht. Hiervoor zijn ze klaar om overboeking te oefenen.

Overboeking of overboeking is een praktijk die regelmatig door luchtvaartmaatschappijen wordt toegepast en die tot doel heeft meer vliegtickets te verkopen dan het daadwerkelijke aanbod door bepaalde reizigers bij het inchecken of
boarding.

In sommige gevallen is de berekening door de luchtvaartmaatschappijen niet billijk. Het aantal geplande afwezigheden is niet correct, het kan voor sommige instapreizigers frustratie veroorzaken. Passagiers worden gedwongen om uit het vliegtuig te stappen vanwege overboeking.

Vlucht gemist

Neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij Pobeda en vraag om een reparatie na een mislukte verbinding? Dit is absoluut wat te doen als deze ergernis zich voordoet.

Voor vergoeding van deze schade moet een schadevergoeding tot 250, 400 of 600 euro op de rekening van het slachtoffer worden gestort.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *