Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Royal Jordanian

Royal Jordanian voert elk jaar meer dan zeshonderdvluchten uit om zijn Amman Queen Alia-hub te verbinden met meer dan zestig bestemmingen op vier continenten.

Wanneer een RJ-vlucht te laat opstijgt of wordt geannuleerd, is het Jordaanse bedrijf verplicht zijn klanten compensatie aan te bieden, wetende dat de betreffende verbinding is gepland vanaf een luchthaven in Europa.

Een advocaat om u te verdedigen? Neem contact met hem op via een eenvoudig formulier

Er bestaan Europese voorschriften voor de verdediging en bescherming van passagiers tegen schade die kan optreden voordat het vliegtuig opstijgt.

Gemiddeld kan een schadevergoeding van 250 euro worden geëist voor elke vlucht van minder dan 1500 km en 400 euro of meer voor elke reis van meer dan 1500 km of 3500 km.

Evenementen zoals vertragingen en overboeking kunnen uw reisschema verstoren. Hoewel de wet aan uw zijde staat, moet u a priori de hulp van advocaten nodig hebben, die volledig op de hoogte zijn van de voorschriften en zelfs de instructies om een claim in te dienen en een schadevergoeding te krijgen.

Bereken het bedrag van uw vergoeding in twee minuten

Ontdek met welk niveau uw vergoeding overeenkomt met de volgende schaal:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Passagiers strandden in de vertreklounges, hun vliegtuig ligt nog steeds op de grond, hoewel het tijd is om te vertrekken.

Wanneer een vlucht van Royal Jordanian wordt vertraagd, kunnen passagiers hun hotelreserveringen op hun reisbestemmingen verliezen. Ze lopen ook het risico 's nachts in een slaapzak op de luchthaven te blijven.

Hoop je op een correcte vergoeding voor je schade? De inleiding van een klachtenprocedure is noodzakelijk om uw belangen en uw rechten als luchtconsument te verdedigen.

Geannuleerde vlucht

Annulering van de vlucht na een mechanische storing? Merk op dat de verschillende gevallen die de verstoring van uw vliegtuigreis veroorzaken, hersteld kunnen worden, tenzij dit ongemak gekoppeld was aan een externe gebeurtenis, of meer specifiek, een gebeurtenis die niet direct of indirect verband houdt met de luchtvaartmaatschappij, namelijk de overmacht zoals het weer (sneeuw, orkaan, tyfoon, vulkaanuitbarsting, ...) of een staking veroorzaakt door luchtverkeersleiders, ...

Elke niet-gerechtvaardigde annulering geeft aanleiding tot schadevergoeding, maar een klachtenprocedure is noodzakelijk om haar belangen te kunnen verdedigen.

Overbooking

Heeft u een probleem tijdens het reizen met Royal Jordanian? De schade als gevolg van overboekingen kan worden vergoed.

Het is vrijwel zeker dat de claim vrij snel moet worden ingediend, maar zelfs passagiers die zo'n ongemak hebben geleden dat vijf jaar geleden is gebeurd, hebben nog steeds recht op schadevergoeding.

Een mogelijkheid om geen compensatie te ontvangen in geval van overboeking? Dit is mogelijk wanneer het Jordaanse bedrijf erin slaagt zijn slachtoffers zonder onnodige vertraging naar hun eindbestemming te vervoeren. Het is een bijna onmogelijke missie.

Vlucht gemist

Als u een aansluitende vlucht mist, moet u zich wenden tot de vervoerder die het eerste deel van de vlucht bedient, omdat deze ramp met de passagier is gebeurd vanwege de vertraging die op uw vlucht wordt weergegeven.

Als ze hun verbinding missen, moet de reiziger op de luchthaven blijven totdat hij naar een ander vliegtuig wordt geleid. Bij aankomst kan hij aanspraak maken op vergoeding van het ongemak.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *