Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Small Planet Airlines

Small Planet Airlines, de nummer 1 luchtvaartmaatschappij in Litouwen, bedient een vloot van zeven Airbus A320-200-vliegtuigen en zet ze in op veertig bestemmingen op vier continenten, Europa, Afrika, Azië en Amerika.

Juridische diensten aangeboden aan slachtoffers:

Meerdere vluchten kunnen op elk moment worden geannuleerd door SPA, inclusief uw verbinding? Zolang er geen sprake is van uitzonderlijke omstandigheden, komt uw vlucht in aanmerking voor reparatie en geeft daarom aanleiding tot compensatie.

Advocaten kunnen u voorzien van de juiste juridische bijstand die nodig is om u te helpen toegang te krijgen tot compensatie na annulering of overboeking van uw vlucht.

De diensten van deze juridische experts bestaan uit het bieden van hulp aan het slachtoffer of zelfs oplossingen voor de training op afstand van zijn dossier. Vervolgens maakt de passagier zich in feite alleen bezig met de intrekking van het bedrag dat zijn vervoerder heeft toegekend ter compensatie van de geleden schade.

Beoordeel uw schade in twee minuten:

Het compensatiebedrag is eenvoudig te berekenen dankzij de volgende schaal:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Om te voorkomen dat de compensatie soms zwaar is, kunnen luchtvaartmaatschappijen zoals Small Planet Airlines zich rechtvaardigen door een uitzonderlijke omstandigheid zoals slecht weer, ...

Het ontvangen van een vergoeding is een recht voor elke passagier die (met drie uur) is vertraagd door zijn luchtvaartmaatschappij.
Vliegtuig aan de grond genageld vanwege onderhoudswerkzaamheden, waardoor een vertraging van enkele uren werd veroorzaakt? Diefstal komt 100% in aanmerking voor vergoeding.

Luchtvaartmaatschappijen zijn echter ontheven van de verplichting om hun klanten te compenseren indien buitengewone omstandigheden de oorzaak waren van het ontstane ongemak.

Geannuleerde vlucht

Passagiers gestrand in vertreklounges? Is hun vliegtuig nog steeds geaard? Reizigers zijn bang dat het vertrek enkele uren zal worden uitgesteld, en soms verwachten ze het ergste ... ze zijn bang dat hun luchtvaartmaatschappij de annulering van hun vlucht aankondigt.

Meer dan duizend passagiers zijn dagelijks slachtoffer van het annuleren van vluchten. Deze schade, die met name optreedt op grote luchthavens met veel verkeer, is te herstellen en te compenseren.

Technisch falen, staking van personeel, ... de redenen zijn meerdere, maar alle leiden tot reparatie.

Overbooking

Is uw Small Planet Airlines-vlucht overboekt? Je staat misschien wel buiten het vliegtuig! De luchtvaartmaatschappij kan een beroep doen op vrijwilligers om deze moeilijke situatie, waaronder uw naam, te verhelpen.

Om u aan te moedigen het voorstel te accepteren, kan de luchtvaartmaatschappij u naast een hotelkamer een geldsom aanbieden in ruil voor uw vliegticket. Noch de hoeveelheid geld, noch de overnachting kan dit ongemak verhelpen. Uw vergoeding wordt bepaald door officiële voorschriften, waarvan het bedrag wordt berekend op basis van de afstand van de vlucht.

Vlucht gemist

Mis je aansluitende vlucht? Dit is inderdaad de ergste nachtmerrie voor passagiers die vluchten nemen met een of zelfs meer tussenstops.

Passagiers kunnen inderdaad naar een ander vliegtuig worden gerouteerd. Het kan echter enkele uren of zelfs een hele dag duren.

Een vergoeding krijgen voor een mislukte wedstrijd? Dit heeft met name te maken met de vertraging die bij aankomst wordt weergegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code