Claim schadevergoeding voor uw letsel bij White Airways

White Airways, une compagnie aérienne portugaise dont la base est à l’aéroport Delgado de Lisbonne. Elle dessert une flotte de douze appareils et un réseau aérien de vingt sept destinations.

Zonder verplichtingen staan advocaten klaar om u te verdedigen:

Als slachtoffer van schade veroorzaakt door de annulering of vertraging van een White Airways-vlucht, is het essentieel dat er een klachtendossier wordt aangemaakt om zijn belangen te verdedigen, en bij voorkeur dat het wordt samengesteld door een advocaat die gespecialiseerd is in rechten van luchtconsumenten.

Juristen die vaardigheden verwerven die zijn aangepast aan de behoeften van slachtoffers van luchtverwondingen, waaronder annuleringen en overboekingen, kunnen hun kansen grijpen om u te verdedigen door uw operator te dwingen u een vergoeding te betalen die uw ongemak moet herstellen.

Met uw ongemak kunt u geld verdienen:

Een vergoeding kan alleen worden vastgesteld door de afstand van uw reis te berekenen:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Om aan boord van een vliegtuig te mogen gaan, moet de passagier een langdurige procedure doorlopen. Hij moet eerst zijn vliegtuigticket boeken, vervolgens inchecken op zijn vlucht en vervolgens zijn instapkaart afdrukken. Op het vliegveld moet hij minstens een uur bij de besturing verschijnen, ...

In ruil daarvoor zou de luchtvaartmaatschappij White Airways zijn reizigers op tijd moeten vervoeren. Elke passagier met een vertraging moet worden gecompenseerd, met name in de Europese Unie, waar het mogelijk is om een schadevergoeding van ten minste 250 euro te eisen telkens wanneer de vertraging meer dan drie uur duurt.

Geannuleerde vlucht

Regels voor passagierscompensatie werden in 2004 goedgekeurd, maar miljoenen luchtgebruikers zijn zich niet bewust van hun rechten, vaak over het hoofd gezien door hun exploitanten.

Passagiers kunnen economische compensatie ontvangen in het geval van een geannuleerde White Airways-vlucht. Reizigers worden niet gecompenseerd voor de opschorting van hun vlucht, maar voor de extra uren die ze op de luchthaven moesten doorbrengen in afwachting van een nieuwe vlucht.

Overbooking

Om ervoor te zorgen dat al hun stoelen op elk van hun vluchten worden bezet, bieden luchtvaartmaatschappijen vliegtickets te koop die het aantal zitplaatsen overschrijden voor vliegtuigen die op hun luchtvaartmaatschappijen worden geëxploiteerd. Ze nemen hun toevlucht tot deze praktijk door de afwezigheid van een exact aantal passagiers bij het inchecken of aan boord te verwachten.

Bekend als overboeking, kan deze oefening het goede verloop van uw reis beïnvloeden. De voorspellingen zijn mogelijk niet altijd correct, in het geval dat iedereen aanwezig is op de dag van vertrek, zal de vervoerder verplicht zijn om vrijwillige passagiers op te roepen hun stoelen te verlaten.

Overboeking wordt ook gedekt door de forfaitaire compensatie, waarvan het bedrag wordt berekend op basis van de route die een vliegtuig aflegt van start tot landing.

Vlucht gemist

Het kennen van uw rechten is belangrijk voor elke passagier om te kunnen profiteren van eventuele schade die tijdens het vliegen kan optreden.

Laat aankomen op de transitluchthaven en daardoor een verbinding missen? Dit ongeluk is al ervaren door de miljoenen reizigers die vluchten met meerdere bestemmingen maken.

Door dergelijke schade te lijden, hebt u in het algemeen recht op een terugbetaling voor uw ticket omdat de vertraging die bij aankomst is geregistreerd, vijf uur kan bedragen of overschrijden. We hebben echter ook toegang tot compensatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code