Een bedrijf waarmee u de Adriatische Zee goedkoop kunt oversteken

Adria Ferries, een rederij van Italiaanse origine die vandaag verschillende lijnen en maritieme verbindingen tussen de verschillende Italiaanse havens bedient, maar ook met Albanië, door ze aan te sluiten op de haven van Durres.

Het bedrijf biedt sinds 2004 wekelijkse en andere diensten die wekelijks worden uitgevoerd.

De activiteiten van het Italiaanse zeevervoersbedrijf zijn verbeterd, met name na de sluiting van een partnerschap met Grandi Navi heeft het zijn netwerk kunnen uitbreiden en daarmee zijn vloot kunnen uitbreiden met vandaag drie schepen voor passagiersvervoer en anderen die zijn gewijd aan vrachtdiensten en -activiteiten.

De Italiaanse luchtvaartmaatschappij streeft ernaar haar klanten een andere en authentieke reiservaring te bieden. Cabines, restaurants en entertainmentsystemen, … alles wordt gedaan zodat passagiers het best mogelijke comfort kunnen ervaren tijdens hun overtocht.

Stel je voor dat de verschillende boten die door Adria Ferries worden geëxploiteerd op de binnenlandse lijnen of die naar Albanië zijn uitgerust met winkels die producten van de beste merken in Italië aanbieden (kleding, cosmetica, hoogwaardige parfums, …) .

Toegankelijke klantenservice op verschillende kanalen

Reis in ingebeeld en gepland comfort, kom op tijd op uw bestemming aan, haal uw bagage in zijn oorspronkelijke staat op, … wat alle passagiers die de door Adria Ferries georganiseerde overtochten gebruiken hopen op de goede reputatie die heeft de Italiaanse maritieme operator overgenomen sinds de start van zijn activiteiten in 2004. De zaken verlopen echter niet altijd zoals gepland.

In elk geval luistert het Italiaanse bedrijf naar ontevreden passagiers, die willen slagen na de late aankomst van hun schip, de verslechtering van hun bagage of de schade van hun daarin opgeslagen objecten, of in het geval van onvolledige service.

Een team bestaande uit verschillende adviseurs en functionarissen voor klantrelaties, die zich fulltime toeleggen op het verwerken en analyseren van uw klachten en claims. Een tweetalige klantenservice-service wordt aangeboden aan reizigers. Klantenondersteuning managers kunnen met u chatten in twee verschillende talen: Italiaans en Engels.

Geannuleerde reizen, uitgestelde overtochten om verschillende redenen, passagiers hebben recht op uitleg en eisen schadevergoeding in geval van ongemak, maar bevestigen eerst dat dit geen verband houdt met een buitengewone oorzaak of omstandigheid, d ‘een onmogelijke situatie waarmee het bedrijf werd geconfronteerd. Bijvoorbeeld, verslechterde weersomstandigheden die hen dwingen om hun vertrektijden te veranderen.

Gemotiveerde adviseurs die uw klachten per telefoon en e-mail ontvangen

Bij Adria Ferries zijn de leden die verantwoordelijk zijn voor klantenondersteuning gewend aan klachten van passagiers van verschillende nationaliteiten vanwege problemen met ticketreserveringen, bezorging van bagage, receptie of ontbrekende service, etc.

Tweetalige service en ondersteuning worden aangeboden en toegankelijk voor passagiers via verschillende kanalen:

Telefoon: 071.502.11.621

E-mail: info@amt-agency.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *