Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Aeromexico

Aeromexico is een luchtvaartmaatschappij die de hoofdstad van Mexico verbindt met meer dan dertig bestemmingen, inclusief steden in Europa alleen.

Een schadevergoeding eisen wanneer een AM-vlucht is vertraagd, geannuleerd of te veel is verkocht? Controleer online of de veroorzaakte schade voldoet aan de compensatiecriteria.

Advocaten tot uw dienst om u te vervangen in het proces van het claimen van een vergoeding

Heeft u een aanzienlijke vertraging of bent u door uw luchtvaartmaatschappij gekozen om het vliegtuig te verlaten dat u opnieuw heeft geprogrammeerd op een andere route na de overboeking van uw vlucht? Uw ongemak kan worden hersteld en geld verdienen.

U hebt echter de hulp nodig van professionele advocaten die zich met name bezighouden met het consumentenrecht van luchtvaartmaatschappijen. Ze zijn er zich volledig van bewust hoe het ongemak en conflicten met betrekking tot luchttransport kunnen worden opgelost.

Bereken uw herstelkosten? Het werd kinderspel

Vergelijk het aantal door uw vliegtuig gevlogen kilometers met die in de onderstaande schaal en ontdek hoeveel euro u verdient voor het herstel van uw ongemak:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Het vliegtuig kan de hemel zijn zoals de hel. Elk jaar wordt 40% van de reizigers het slachtoffer van vertragingen.

Om deze schade te bestrijden is een wet aangenomen door het Europees Parlement, die in 2004 in werking is getreden om de verschillende ongemakken veroorzaakt door de verschillende luchtvaartmaatschappijen, waaronder Aeromexico, te corrigeren, zoals vertragingen van vliegtuigen.

Om echter te kunnen profiteren van de Europese regelgeving, moet het slachtoffer een klachtenprocedure inleiden om een aanbod tot schadevergoeding te betwisten.

Geannuleerde vlucht

Heeft een grote sneeuwstorm je startbestemming getroffen? Het is heel goed mogelijk dat het door uw Mexicaanse operator geplande vluchtprogramma op het laatste moment verandert. Uw vlucht kan worden geannuleerd. In dit geval wordt geen vergoeding verstrekt.

Anderzijds worden alle andere verwondingen gedekt door een vergoeding, waarbij de waarde van de vergoeding varieert naargelang de lengte van de reis.

Overbooking

Meer tickets verkopen dan stoelen in het vliegtuig? Deze praktijk, die bekend staat als overboeking of overboeking, treft miljoenen reizigers over de hele wereld, vooral tijdens het zomerseizoen wanneer het vliegverkeer piekt.

Luchtvaartmaatschappijen anticiperen op vertragingen op bepaalde luchthavens, waardoor passagiers geen verbinding kunnen maken. Daarom verkopen ze extra vliegtickets en optimaliseren ze hun inkomsten.

Vlucht gemist

Wanneer u op uw luchthaven aankomt, realiseert u zich dat uw Aeromexico-vliegtuig de landingsbaan van de luchthaven al heeft verlaten. Het is klaar om op te stijgen zonder jou. Dit kan worden veroorzaakt door files waardoor u niet op tijd kon aankomen, omdat dit zou kunnen voortvloeien uit een vertraging in uw vertrekvlucht, die uw tweede verbinding zou kunnen verstoren.

Verbinding gemist vanwege late start van zijn eerste vliegtuig? De passagier kan profiteren van de wet op het verbruik door schadevergoeding te eisen.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *