Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Air Arabia Egypt

Air Arabia Egypt, een luchtvaartmaatschappij die in 2009 opstijgt. Het voert goedkope vluchten uit naar meer dan twintig Europese, Afrikaanse en Aziatische bestemmingen, ...

Late aankomst van een vlucht, annulering ... laat uw rechten gelden door contact op te nemen met een advocaat

Bent u geannuleerd of overboekt door Air Arabia Egypt? Uw geschil kan online worden verklaard. U bent slechts een paar klikken verwijderd van contact met advocaten die met succes de duizenden vliegtuigpassagiers hebben verdedigd die hetzelfde soort schade lijden als u.

De stappen voor het samenstellen van uw bestand zijn eenvoudig. Vul alleen het bovenstaande formulier in om uw bestand systematisch aan te maken en over te dragen aan juridische experts.

Door te bevestigen dat uw zaak voldoet aan de compensatiecriteria die zijn vastgelegd in de Europese wetgeving 261/2004, zullen de juridische experts u begeleiden totdat uw zaak is opgelost.

Bereken uw compensatie in één minuut

Kom je in aanmerking voor een vergoeding? Ontdek hoeveel u verdient:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Vanwege slecht weer kunnen verschillende vluchten van Air Arabia Egypt worden vertraagd. Er zijn verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op het verkeer, ten eerste zijn er de weersomstandigheden, storingen en technische en mechanische problemen die zich bij het vliegtuig kunnen voordoen zodra het opstijgt. Vluchtvertragingen kunnen ook het gevolg zijn van een uitschakeling, porters, PNC-luchtverkeersleiders, ...

Wetende dat ze een Afrikaanse nationaliteit heeft, geven alle verbindingen die de Egyptische luchtvaartmaatschappij in geval van vertraging bediend, toegang tot compensatie op voorwaarde dat het vertrek plaatsvindt vanaf een Europese luchthaven met inbegrip van Milaan Malpensa. Het blijft de duur ervan bevestigen die bij aankomst meer dan drie uur moet zijn voordat de vlucht in aanmerking komt voor reparatie. Het moet ook een vertraging zijn die het gevolg is van een probleem dat geen verband houdt met omstandigheden buiten het beeld van het weer.

Geannuleerde vlucht

Air Arabia Egypte vluchten geannuleerd, plotseling zijn honderden passagiers gestrand op de luchthaven. Er zijn inderdaad verschillende redenen of gebeurtenissen die bijdragen aan de verstoring van vluchten, namelijk technische storingen in de cockpit, slechte weersomstandigheden, stakingen op de luchthaven, ...

Inderdaad, na een verwonding te hebben geleden als gevolg van de annulering van zijn vliegreis, kunnen passagiers aanspraak maken op schadevergoeding wetende dat de geleden schade niet mag worden gekoppeld aan factoren waarop de Egyptische onderneming geen invloed heeft, waaronder de armen weer, veiligheidsinstabiliteit in de stad van vertrek / aankomst, ...

Overbooking

Overboekte passagiers zijn diegene die niet kunnen instappen, hoewel ze in het bezit zijn van vliegtickets en instapkaarten. Heel eenvoudig, omdat hun luchtvaartmaatschappij hun stoelen heeft oververkocht.

De mogelijkheid om te dineren, naar een hotel te gaan om de nacht door te brengen, dit zijn een van de aanbiedingen die luchtvaartmaatschappijen passagiers aanbieden om hen aan te moedigen hun zitplaatsen te verlaten.

Inderdaad, welke compensatie het ook wordt aangeboden door luchtvaartmaatschappijen ten behoeve van reizigers, hun ongemak kan alleen worden verholpen door een compensatie van 250, 400 of 600 euro.

Vlucht gemist

Heel vaak zijn we genoodzaakt om een vlucht te nemen die een tussenstop omvat, hetzij omdat het goedkoper is of omdat het de enige is die de bestemming bedient waar we heen willen.

Veel passagiers missen hun aansluiting om één reden, namelijk de late landing van hun eerste vliegtuig.

Gelukkig wordt dergelijk ongemak gedekt en hersteld door een vergoeding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code