Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Air Arabia Maroc

Air Arabia Maroc is een bedrijf dat sinds de oprichting is toegewijd aan het aanbieden van goedkope vluchten. Het heeft vier hubs van waaruit het honderdtwee bestemmingen over de hele wereld verbindt, waaronder 45 Europese bestemmingen.

Wetende dat het is gevestigd in een Afrikaans land, vluchten uitgevoerd door AAM die onderhevig zijn aan vertragingen / annulering, voldoen aan de compensatiecriteria op voorwaarde dat hun vertrek plaatsvindt vanuit een bestemming in Europa (EU).

Laat een advocaat zorgen voor het onderhandelen over uw vergoeding:

Bang om contact op te nemen met een advocaat omdat u denkt dat deze service u veel kan kosten? Het is niet langer belangrijk om u zorgen te maken over uw indieningskosten, omdat juridische experts uw dossier effectief kunnen behandelen en uw belangen kunnen verdedigen die zijn vastgelegd in de Europese jurisprudentie, zonder betalingsverplichting.

Of uw schade het gevolg was van een vluchtvertraging, annulering of overboeking, juridische experts die geen ruimte laten voor fouten of vaagheden bieden u hun verdediging aan.

Hoeveel schadevergoeding kan worden geëist in geval van overlast?

De waarde van een compensatie kan inderdaad veranderen, afhankelijk van de afstand van de vlucht:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Het Parlement van de Europese Unie zegt dat Europese luchtvaartmaatschappijen of die vluchten binnen de EU zijn verplicht om de rechten van luchtreizigers te respecteren. Dit betekent dat zij in geval van vertraging niet hun verantwoordelijkheid kunnen nemen voor:

- 2 uur vertraging: zorg voor gestrande passagiers op de luchthaven (voer ze en help ze),
- 3 uur vertraging: betaal compensatie aan reizigers.

Geannuleerde vlucht

Is uw Air Arabia Maroc-vliegtuig neergestort bij de landing? Dit kan te wijten zijn aan een motorstoring of een explosie van de turbine waardoor de reactor wordt uitgeschakeld.

Ondanks het feit dat het recht op compensatie geeft, spaart het bedrijf geen moeite om de waarheid te verbergen door passagiers te laten geloven dat de annulering van hun vlucht het gevolg was van een uitzonderlijke omstandigheid, die onmogelijk te controleren is.

In een dergelijke situatie moet de vervoerder u een vergoeding betalen, wetende dat dit de enige manier is om uw morele ongeluk te herstellen.

Overbooking

Instapweigering wegens overboeking bij Air Arabia Maroc? Dit is een veel voorkomend geval in de luchtvaartindustrie.

Door te anticiperen op de late aankomst van sommige passagiers van een andere luchthaven, verkoopt het bedrijf extra vliegtickets om de winst op elke vlucht te verhogen. Soms is de berekening echter verkeerd. Alle passagiers met een vliegticket verschijnen voor het instappen. De vervoerder wordt gedwongen tot een probleem van overtollige passagiers. Om dit op te lossen, moeten sommige reizigers met of zonder hun toestemming uit het vliegtuig worden geëvacueerd.

Overboekte passagiers zijn diegenen die gedwongen worden hun vliegtuig te verlaten. Ze worden vrijwillig gekozen door hun operator en hebben recht op een vergoeding in geld, berekend op basis van de kilometerafstand van hun vlucht.

Vlucht gemist

Ben je net uit Parijs aangekomen en heb je net ontdekt dat je verbinding met Madrid is geannuleerd? Je hebt misschien moeite gehad met het slikken van dit slechte nieuws, maar je vliegtuig is zonder jou opgestegen!

Vertraging weergegeven op uw eerste vlucht vanwege de fout van de Marokkaanse luchtvaartmaatschappij? Het was de laatste die uw ongemak veroorzaakte, dus het is aan hem om voor uw vergoeding te zorgen.

Vul het klachtenformulier in

1 thought on “Air Arabia Maroc

  1. My wife and I had booked a flight on Thursday July 30, 2020 with booking references 59275578.

    There are a few times that we have tried to contact you without success. I want to ask you to send me a proof that my wife and I were unable to fly with Air Arabia for medical reasons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *