Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Air Cairo

Air Cairo, de tweede grootste luchtvaartmaatschappij in Egypte en de dochteronderneming van Egyptair, de belangrijkste luchtvaartmaatschappij in het land van de farao's. Het is gespecialiseerd in chartervluchten. Het luchtnetwerk heeft vijftig bestemmingen. In Europa bedient AC Bologna, Belgrado, Düsseldorf, Frankfurt, Rome, Milaan, Napels, Stuttgart en Praag, ...

Een buitensporige vertraging aangekondigd op een Air Cairo-vlucht? Controleer vanaf uw computer of deze is gerepareerd.

Jezelf verdedigen door een advocaat zonder je zorgen te maken over het budget?

We horen vaak over de terughoudendheid van slachtoffers om een beroep te doen op een advocaat omdat ze vinden dat hun financiën hen niet toelaten om hun honoraria te betalen? Liegen of waarheid? Het is inderdaad niet langer belangrijk om zich zorgen te maken over de kosten van zijn zaak, omdat juridische experts aanbieden om kosteloos in te grijpen en geen commissie aftrekken tot het slachtoffer zijn schadevergoeding heeft ontvangen.

Bereken het bedrag van zijn vergoeding? Het werd kinderspel

De onderstaande schaal kan u helpen uw compensatie snel te berekenen:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Je vliegtuig in Air Cairo was een paar uur te laat? Het is waar dat uw reis is onderbroken vanwege dergelijke schade, maar het is een situatie die toch toegang geeft tot een vergoeding.

De geschiktheid voor de forfaitaire vergoeding hangt eerst af van de vertrekbestemming en van de tijdsduur tussen de geplande aankomsttijd en de exacte aankomsttijd van het vliegtuig. Een vertraging van drie uur is voldoende om zijn recht op compensatie te activeren.

Geld krijgen na een late start op uw vlucht? Luchtvaartmaatschappijen blijven de waarheid voor hun passagiers verbergen. Miljoenen reizigers zijn zich nog niet bewust van hun rechten door het slachtoffer te zijn van morele schade.

Geannuleerde vlucht

Houd je van reizen, nieuwe mensen ontmoeten, adembenemende natuurplekken verkennen? U bent waarschijnlijk gedwongen veel tijd op luchthavens door te brengen en u wordt daarom geconfronteerd met het risico van bepaalde onaangename situaties, zoals vertragingen en annuleringen van vluchten.

Je bewust zijn van je rechten als vliegtuigconsument is noodzakelijk om elke vorm van schade aan te pakken die de goede werking van je reis kan beïnvloeden.

Stel je voor dat elke keer dat je vertraging of overboeking ervaart, je een vergoeding krijgt? Dit lijkt de geschikte oplossing voor de ernstige problemen van het uitschakelen van vertragingen, maar ook een adequate tip om de kosten van uw reizen te minimaliseren.

Overbooking

Een overboekte Air Cairo-vlucht? Luchtvaartmaatschappijen maken zich geen zorgen over de reizen van hun passagiers of de kosten die zij maken om hun verblijf voor te bereiden.

Deze praktijk wordt schandalig geacht en is wettelijk toegestaan, waardoor luchtvaartmaatschappijen de mogelijkheid hebben om 10% meer vliegtickets te verkopen dan het werkelijke aantal stoelen van het vliegtuig dat op de luchtvaartmaatschappij wordt geëxploiteerd.

Het maakt niet uit of ze met of tegen hun wil uit het vliegtuig zijn gestapt en welke privileges ze zelf ook hebben gezien bieden door hun exploitant in ruil voor hun stoel, overboekte passagiers komen in aanmerking voor geldelijke compensatie.

Vlucht gemist

Een vliegticket boeken om op een dubbele routelijn te reizen? Het lijkt een goed idee om de transportkosten te minimaliseren. Door deze beslissing kan hij echter zijn correspondentie missen.

Eerste Air Cairo-vliegtuig laat? Dit is voldoende voor de passagier om zichzelf door de luchthaven te zien rennen zodat hij aan boord van zijn vliegtuig kan gaan voordat de instapdeuren worden gesloten.

Nadat hij zijn vliegtuig het asfalt heeft zien verlaten terwijl hij zich nog aan het voorbereiden is om zich naar de instappoort te begeven, moet de reiziger niet gefrustreerd zijn, maar zijn rechten raadplegen om schadevergoeding te krijgen.

Vul het klachtenformulier in

2 thoughts on “Air Cairo

  1. Good afternoon, first of all we had a very nice cozy sunny holiday in Hurghada Hotel Sentido Mamlouk. I would like to submit a complaint through this means due to a delay of more than 14.5 hours. As a result, we were unable to fulfill our obligations. We would arrive at Düsseldorf on 30-09-2021 at 6.20 pm. Partly due to an engine failure we had to make an emergency landing in Zagreb. Fortunately the landing was good. The reception at the airport was not properly arranged by Air Cairo we land at 3.45 pm and were received in a room at the airport (nothing was offered to us food drink communication was really bad?) there was a possibility to buy something yourself to buy. We were told around 6pm that we had an overnight stay in Zagreb. We were picked up by buses and were at the hotel around 9:30 pm. Here we had dinner . Pay for your own drinks (water, cola). We were picked up from the hotel at 2am and would catch the flight to Düsseldorf at 4.10am (flight number sm2980). We were on the plane at 5.30 am and left around 6.45 am. Again delay (no food or drink offered). We arrived in Dusseldorf around 8.15 am. We hold Price Free liable for this delay . We have incurred additional costs due to this delay. (Parking costs, no wages, extra holiday costs, food and drinks) I would like to hear from Prijsvrij in the short term how they will reimburse these extra costs. Greetings NWJ Hoppenreijs.

  2. 30/9 we fly with Air Caïro from Hurghada to Düsseldorf , but in de sky our engine didn’t anymore! We must landing in Zagreb… Next day we fly futher to Düsseldorf . We haven’t had sommige to drink only 1 time to eat that’s no service … Our flight was SM 2980.. I hope you can give us some appologize ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *