Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Air Mauritius

Air Mauritius, de belangrijkste luchtvaartmaatschappij in Mauritius bedient maar liefst 130 bestemmingen, waaronder vijftig steden in Europa zoals Barcelona, Amsterdam, Parijs, Basel en Milaan, ...

Tijdens het zomerseizoen, de periode van de sterkste toeristenfrequentie, bereikt het verkeer van het Mauritiaanse bedrijf zijn hoogtepunt, waardoor vertragingen van belangrijke vluchten kunnen worden veroorzaakt.

Morele schade op de luchthaven? Neem contact op met een juridisch expert om dit te verhelpen

Houders die de controle hebben over de wet van niet-geldelijke schade en schadevergoeding, advocaten die verschillende functies op het gebied van consumentencompensatie vervullen, kunnen tussenkomen voor de oplossing van elk type geschil met betrekking tot vliegreizen, inclusief vertragingen en annuleringen van vluchten.

Het voordeel van het verdedigen door deze startups is dat je niets verliest totdat het bestand een resultaat heeft opgeleverd.

Restoratieve vergoedingen zijn een recht voor elke gewonde passagier, ontdek hoe ze worden berekend

Bepaal eerst de afstand van uw vlucht en vergelijk deze vervolgens met die van de volgende afstanden om uw schade te beoordelen:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Air Mauritius vlucht met vertraging? Dit kan te wijten zijn aan meerdere factoren, waaronder stormen en zware regenval die het zicht verminderen, ... Inderdaad, de vertragingen van vliegtuigen als gevolg van weersomstandigheden of zelfs de stakingen van verantwoordelijke leden op de luchtverkeersleiding op luchthavens, worden wettelijk overwogen als buiten de controle van de luchtvaartmaatschappijen. De andere parameters die van invloed zijn op de punctualiteit van vluchten moeten echter door de luchtvaartmaatschappijen worden gerepareerd door middel van een vergoeding.

Geannuleerde vlucht

Bij het besluit om naar elke bestemming in Europa, Afrika of andere werelddelen te vliegen, wordt de passagier geconfronteerd met ernstige moeilijkheden voordat hij aankomt. Er zijn drie mogelijkheden zodat zijn reis aan boord niet verloopt zoals gepland, zijn vlucht vertraagd kan zijn, een annulering omdat hij overboekt kan zijn.

Wanneer een vlucht wordt geannuleerd, kan ongekende woede worden veroorzaakt bij reizigers, en als de luchtvaartmaatschappij verantwoordelijk wordt geacht voor hun teleurstelling, is het noodzakelijk om hen te compenseren.

Vlucht gemist

Om weg te komen van het dagelijkse leven, vliegen mensen naar mooie bestemmingen. Sommigen van hen reizen liever naar verre bestemmingen op langeafstandsvluchten.

Langeafstandsvluchten kunnen een of meer verbindingen omvatten. Reist u op een non-stop vlucht? Alles blijft afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij die de eerste link bedient. 30 minuten te laat of zelfs 1 uur te laat zijn is voldoende om je verbinding te verliezen.

Overbooking

Air Mauritius u het instappen geweigerd vanwege overboeking? Het is duidelijk dat deze laatste voor je zorgt en je een accommodatie biedt als je vlucht gepland is voor het einde van de dag.

Een oververkochte diefstal? Een enkele parameter kan bepalen of u in aanmerking komt voor financiële compensatie waarmee u tussen de 250 en 600 euro kunt verdienen. Dit is eigenlijk de lengte van de vertraging die wordt geregistreerd wanneer je vliegtuig aankomt. Het moet gelijk zijn aan of groter zijn dan drie uur.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *