Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Air One

Air One, de Italiaanse luchtvaartmaatschappij die wordt beheerd door Alitalia. Het behoort tot de Skyteam-alliantie en bedient een vloot van 121 vliegtuigen.

De Italiaanse luchtvaartmaatschappij deelt zijn codes met vijfendertig luchtvaartmaatschappijen, waaronder Air Baltic, Air Corsica, KLM en Korean Air, ...

Compensatie voor morele schade? De tussenkomst van een juridisch expert is essentieel

Advocaten staan uitsluitend ten dienste van passagiers die reizen op lijnen die zijn verstoord door annuleringen, overboekingen en vertragingen veroorzaakt door Air One.

Juridische experts stellen voor om uw bestand op afstand te verwerken. Geen behoefte aan informatie over het ontwerp van de zaak en de verdediging van rechten, omdat zij voor alles zorgen. U kunt een wandeling maken terwijl uw verzoek wordt verwerkt door specialisten in het luchtreizigersrecht, die u zo snel mogelijk informeren over de mogelijkheid van herstelcompensatie.

Hoe wordt financiële compensatie beoordeeld?

In de luchtvervoersector wordt de vergoeding alleen geëvalueerd op basis van de afstand van de reis:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Late Air One-vluchten naar elke stad in Europa, Afrika, Amerika of Oceanië kunnen worden gerepareerd met een vergoeding. Het bestaat echter al sinds 2004, de consumentenwet CE 261/2004, die is opgesteld met als doel de impact te verminderen die ongemakken zou kunnen hebben als gevolg van vertragingen, annuleringen en overboekingen van vluchten op reizen en de vakantie van reizigers wordt nog steeds slecht uitgebuit door miljoenen passagiers.

Reizen is een recht voor iedereen. Op tijd op uw bestemming aankomen is ook een recht dat door luchtvaartmaatschappijen moet worden gerespecteerd. Anders worden ze veroordeeld tot schadevergoeding aan elk van de slachtoffers.

Geannuleerde vlucht

Vlucht geannuleerd, vertrek mislukt? Wetgeving beschermt je altijd. Bedrijven zijn je honderden dollars schuldig om deze schade goed te maken. Zelfs als uw recht op compensatie wordt beschermd door officiële voorschriften, is dit echter niet voldoende om te voorkomen dat luchtvaartmaatschappijen er inbreuk op maken. Het is dus aan jou om te reageren, na je vertrek uitgesteld te worden, heb je gelijk.

Een onderbroken start? Woede groeit onder passagiers, maar dat verandert niets. Om deze situatie te bestrijden, heeft het Europese Hof van Justitie een wet opgesteld, maar het is aan het slachtoffer om te leren hoe het te gebruiken en te exploiteren om hun belangen te verdedigen.

Overbooking

Welke vergoeding kunnen we claimen als we overboekt zijn door Air One? Niet minder dan tweeduizend passagiers hebben elk jaar zo'n vreselijke ervaring met de verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Instappen geweigerd na het oversold van zijn vlucht? Dit is een van de redenen waarom passagiers schadevergoeding kunnen eisen.

Geniet u van een geldelijke vergoeding na overboeking van uw vlucht? Dit heeft uitsluitend betrekking op de vertraging in de vertraging die is geregistreerd bij de aankomst van zijn vliegtuig op de reisbestemming.

Vlucht gemist

Een vrije dag verliezen door meerdere uren op het vliegveld te stranden? Het risico op een soortgelijk ongemak neemt toe wanneer u reist met een vlucht met een tussenstop.

Om zijn vlucht met twee of meer routes soepel te laten verlopen, moet de passagier op tijd op zijn transitluchthaven aankomen om de incheckprocedures op zijn tweede vlucht te voltooien.

De luchtvaartmaatschappij die de vertraging heeft veroorzaakt waardoor de reiziger zijn aansluitende vlucht niet kan inhalen, is in ieder geval degene die hem moet compenseren.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *