Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Air Serbia

Air Serbia is een bedrijf dat in 1927 officieel is gestart onder de naam Aeroput. Het bedient veertig bestemmingen, voornamelijk in Europa.

Vluchten van de Servische luchtvaartmaatschappij komen in aanmerking voor reparatie in geval van vertraging of annulering, ongeacht hun plaats van vertrek.

Schadevergoeding eisen? Juristen bieden hun hulp om het te verwerven

Hoe moeten we handelen als we het slachtoffer zijn van een schade die de vervoerder heeft veroorzaakt (vertraging, annulering van vluchten, ...)? U moet eerst op uw reisdocumenten letten, omdat u deze nodig hebt om uw aanwezigheid op de verstoorde vlucht te bewijzen.

Ten tweede moeten geschikte mensen worden ingeschakeld om zichzelf te verdedigen, waaronder advocaten of juridische deskundigen die hun expertise vrijblijvend en kosteloos aan het slachtoffer kunnen leveren totdat het conflict is opgelost.

Compensatie tot € 250 of meer?

Wilt u weten hoeveel het bedrag van uw vergoeding kan bedragen? Gebruik onze schaal:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Vertragingen tussen 3 en 5 uur kunnen worden gecompenseerd. Anderzijds geven vertragingen van meer dan vijf uur toegang tot terugbetaling, maar ook tot financiële compensatie.

Er zijn verschillende ongemakken waardoor uw Air Serbia-vliegtuig laat kan opstijgen. Geschikt voor reparatie wordt geactiveerd wanneer de vertraging meer dan drie uur bedraagt. De hoeveelheid compensatie kan toenemen, afhankelijk van de afstand van de reis. Hoe verder de bestemming, hoe meer de waarde van de compensatie toeneemt.

Geannuleerde vlucht

Met het vliegtuig reizen? Miljoenen reizigers kiezen voor deze vorm van vervoer om hun bestemming te bereiken. Vliegreizen zijn echter veiliger en sneller, van tijd tot tijd kunnen passagiers ongemak ondervinden bij het reizen per vliegtuig.

Om verschillende redenen kan de luchtvaartmaatschappij de annulering van haar vlucht op het laatste moment vóór de geplande start aankondigen.

Omdat dergelijke schade het goede verloop van de reis en vakantie van de passagier kan verstoren, heeft het Europees Parlement een wet aangenomen die het mogelijk maakt de passagier te beschermen tegen de verschillende ongemakken die hij bij de luchtvaartmaatschappijen kan ondervinden, tenminste wanneer reizen in de Europese Unie.

De wet voorziet in compensatie ten gunste van elke geannuleerde passagier vanwege verschillende factoren (behalve in geval van overmacht).

Overbooking

Meer dan een miljoen passagiers zijn de afgelopen tien jaar overboekt. Deze ontevreden reizigers werden niet gecompenseerd door hun exploitant, van wie de meerderheid niet op de hoogte is van hun rechten en niet weet dat dergelijke schade te gelde kan worden gemaakt.

Weet u of zijn zaak in aanmerking komt of niet voor reparatie na het oververkochte van zijn vlucht? De criteria om in aanmerking te komen voor compensatie zijn duidelijk en ondubbelzinnig; de betrokken vlucht moet worden bediend door een Europese luchtvaartmaatschappij, waaronder Air France, of worden uitgevoerd door een operator die buiten Europa is gevestigd, maar die vertrekt vanaf een luchthaven in Europa.

Voorbeeld: een oververkochte, geplande Air Serbia-vlucht vanuit Madrid komt in aanmerking voor compensatie.

Vlucht gemist

Door de staking van het cabinepersoneel kunnen verschillende passagiers vertraging oplopen, waardoor hun verbinding ontbreekt.

De vertragingen die het verkeer van uw bedrijf verlammen, waardoor u uw vliegtuig niet kunt inhalen, zijn te herstellen en te compenseren.

Om erachter te komen of uw geval in aanmerking komt voor compensatie, moet u eerst de cumulatieve vertraging bij uw aankomst op de eindbestemming berekenen. Als de vertraging meer dan 3 uur bedroeg, geeft uw zaak noodzakelijk aanleiding tot reparatie.

Vul het klachtenformulier in

1 thought on “Air Serbia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *