Claim schadevergoeding voor uw letsel bij AlbaStar

AlbaStar, een van de Spaanse luchtvaartmaatschappijen die gespecialiseerd zijn in chartervluchten. Het is gevestigd in Palma de Mallorca en verbindt de badplaats met vijf bestemmingen in Europa: Catania, Milaan, Palermo, Rome en Londen.

Juristen brengen u hun criminele expertise voor een snelle verwerking van uw zaak:

Advocaten die als hoofdberoep de gerechtelijke bescherming van vliegtuigpassagiers hebben, bieden hun steun. Of u nu werd vertraagd door uw luchtvaartmaatschappij, of u werd uit uw vliegtuig geschopt vanwege overboeking, ...

Stuur uw dossier in één minuut naar een compensatie-expert en ontvang zo snel mogelijk een vergoeding waardoor u elk onaangenaam moment dat u op de luchthaven woonde vanwege uw koerier bent vergeten.

Compenserende vergoeding om uw ongemak te herstellen:

Minstens 250 euro wordt aangeboden aan elk slachtoffer wiens vlucht vertraagd of overboekt is:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Je hebt zeker ergens gehoord dat de luchtvaartmaatschappij AlbaStar je schadevergoeding verschuldigd is na het uitstellen van je vlucht, je hebt volkomen gelijk. Elke vertraging die niet gerechtvaardigd is, moet worden verholpen.

Luchtvaartpassagiers zijn veel beter beschermd wanneer ze in de Europese Unie reizen. Een luchtvaartmaatschappij zoals Albastar mag niet weigeren te reageren op claims van slachtoffers als hun vlucht vertrekt vanaf een luchthaven in een land buiten het oude continent.

Geannuleerde vlucht

Vluchtannuleringen behoren tot de situaties die reizigers ertoe aanzetten compensatie te zoeken. De tijd die je kunt verliezen door aan de grond te blijven omdat je vlucht is opgeschort, is enorm.

We kunnen compensatie krijgen binnen de limiet van 600 euro als de luchtvaartmaatschappij drie uur na de geplande vertrektijd geen vervangende vlucht organiseert.

Overbooking

Passagiers kunnen worden vertraagd door hun luchtvaartmaatschappij Albastar vanwege een storing in de vliegtuigmotoren, ongunstige weersomstandigheden, ... maar ook vanwege een oververkochte zitplaatsen.

Het klinkt raar, maar passagiers kunnen van hun vliegtuig worden uitgesloten, ook al hebben ze een vliegticket en een instapkaart. Dit is schade die alleen kan worden veroorzaakt door overboeking.

Als de vlucht in aanmerking komt voor reparatie, is het mogelijk om een vergoeding van zeshonderd euro te krijgen als de vluchtafstand lang is (lange afstand).

Vlucht gemist

In het geval dat zij de oorzaak is van de cumulatieve vertraging in haar vlucht nadat ze haar aansluiting heeft gemist, moet Albastar haar slachtoffer compenseren door hem een vergoeding aan te bieden voor de schade die ze hem heeft veroorzaakt.

Het formuleren van een claim is noodzakelijk om uw rechten te doen gelden. We moeten ook worden begeleid door een advocaat.

De vergoeding die wordt toegekend aan op de grond genagelde passagiers varieert: € 250 / € 400 / € 600

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code