Algerie Ferries: honderden diensten naar Europa

Het maritieme transportbedrijf in Algerije vervoert elk jaar honderdduizenden reizigers, met zijn schepen die vier nationale havens verbinden met vier havens in Europa: van Oran, Algiers, Skikda en Bejaia en Annaba tot Alicante en Barcelona, Marseille en Genua.

De Afrikaanse rederij heeft een vloot van vijf schepen met een capaciteit variërend tussen 206 en 1.800 passagiers, gedoopt: Elyros, Tariq Ibn Ziyad, Tassili II en Seraidi, een kleine boot voor stadsvervoer, waarmee reizigers de verschillende kuststeden van het land die profiteren van een snellere transportdienst.

Jaarlijks worden er bijna vierhonderd internationale overtochten gepland om bijna tweehonderdduizend passagiers naar de beste kuststeden van Europa te vervoeren.

De schepen die het Algerijnse bedrijf mobiliseert om de route van reizigers te verzekeren, kunnen elk jaar meer dan driehonderdduizend voertuigen herbergen.

Het Algerijnse maritieme transportbedrijf heeft een grote bijdrage geleverd aan de voortgang en evolutie van toeristische activiteiten in het land. De lijnen worden elk jaar door duizenden buitenlandse toeristen gebruikt.

Een team van assistenten en adviseurs die weten hoe ze ontevreden klanten moeten beheren

Enorme inspanningen worden geleverd en ingezet door de bemanningen van Algerie Ferries om de reizen van zijn klanten aan boord van zijn schepen te laten verlopen zoals ze zich hadden voorgesteld, omdat fouten soms onvermijdelijk zijn, sommige passagiers klagen over betreurenswaardige omstandigheden vóór of tijdens hun reis waardoor ze een klacht tegen het bedrijf indienen: vertraging van het schip, passagiers mishandeld door de receptie, bagage die te laat is afgeleverd, gebroken of beschadigd, enz.

Het Algerijnse bedrijf heeft zijn eigen oplossingen om klanttevredenheid te beheren en glitches in goudklompjes te veranderen. Algerie Ferries heeft een team van adviseurs, assistenten en klachtenfunctionarissen voor klanten die op elk moment klaar staan ​​om ontevreden passagiers te spreken door hun vragen en verzoeken om informatie over een dienst te beantwoorden die overeenkomt niet op hen wachten, op elk moment.

Dien uw klachten en klachten op afstand in

Klantenservice-managers letten op alle opmerkingen die u maakt over een service aan boord of op de grond (met betrekking tot een ticketreservering, aankoop van producten aangeboden door het bedrijf, enz.).

Het gevoel van contact en verkoop, weerstand tegen stress, discretie, … en vele andere kenmerken die behoren tot de essentiële kwaliteiten van de medewerkers van de klantenservice van dit maritieme transportbedrijf die weten hoe ze zich moeten aanpassen aan verschillende situaties en reageren met bloed koud. Ze onderhouden contact met passagiers via telefoon, e-mail of post. Ze kunnen alle klachten van u en andere klanten onderzoeken en beantwoorden en deze in tevredenheid omzetten.

Bij het bedrijf in het Noord-Afrikaanse land worden de klantadviseurs ‘s avonds en zelfs op feestdagen aan het werk gezet om er zeker van te zijn dat u uw vragen beantwoordt en uw zorgen aanpakt door u de gevraagde uitleg te geven na het ongemak dat u had geleden voordat je je bestemming bereikte.

Neem contact op met zijn callcenter op Tel: +213.021.64.43.74 / (77/78) of stuur uw klachten naar callcenter.entmv@algerieferries.dz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *