Crossings bediend door moderne boten om talloze bestemmingen in Europa te bereiken

Een rederij die al vijftig jaar op zee heerst. Vanaf de eerste overtocht die in 1967 diende, zeilde het regelmatig over de Egeïsche en Adriatische zeeën en bood onvergelijkbaar comfort.

De ANEK LINES-vloot bestaat uit elf luxe en moderne schepen, klaar om u een veilige en comfortabele reis te bieden. Kom aan boord en ontdek het comfort en de luxe van het zeevervoer wanneer u maar wilt.

Het bedrijf van Griekenland is erin geslaagd om de maritieme traditie van zijn eiland, dat dateert uit het Minoïsche tijdperk, opnieuw te beleven. Het is er altijd in geslaagd het doel van het winnen en behouden van het vertrouwen van zijn passagiers te bereiken.

ANEK blijft zijn lijnen bedienen die de belangrijkste havens van Europa verbinden met indrukwekkende tarieven. De grote moderne vloot en het baanbrekende karakter maken de scheepvaartroutes een origineel model voor heel Europa.

De Société Maritime Anonyme de Crète, een pionier die een dominante positie inneemt in de kustvaartsector.

Het bedrijf heeft een vloot van ultramoderne passagiersboten die diensten van hoge kwaliteit bieden, op korte, middellange en lange afstandslijnen.

Als ANEK overtochten aanbiedt om uw favoriete bestemmingen te bereiken, biedt het ook busshuttles van de aankomsthaven naar de meest essentiële plaatsen op uw bestemming.

Beheer van klachten van passagiers online en per telefoon, een expertteam dat effectief klantrelaties beheert

Dit bedrijf zorgt voor de beoordeling van de marktbehoeften om te kunnen voldoen aan de meest veeleisende normen van de maritieme transportsector, maar het streeft ernaar dicht bij zijn klanten te zijn, aan hun behoeften te voldoen, hen te begeleiden en te ondersteunen wanneer er gebeuren een paar onverwachte dingen.

Voer een online klachtenprocedure uit? Dit is mogelijk dankzij de elektronische klachtverwerkingsservice die is gelanceerd door het Griekse bedrijf, waardoor reizigers, mensen die overlast ervaren zoals vertragingen of de verkeerde informatie ontvangen dat hun overtocht zou worden geannuleerd, …

De klachten en klachten tegen dit bedrijf kunnen verband houden met andere vooroordelen zoals het verlies van de bagage of hun schade, slechte ontvangst, onvolledige service, …

Met deze service kunnen reizigers hun meningsverschil met de Balkan-maatschappij met vertrouwen regelen, er is geen fysiek contact nodig. Klagers ontvangen antwoorden op hun klachten binnen enkele uren na het indienen van hun klachten.

U kunt ook een klacht indienen om uw ontevredenheid telefonisch kenbaar te maken. Bel gewoon het volgende nummer +30.210.419.74.70. Telefonische ondersteuning is geopend van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Voor ANEK hebben klanten altijd gelijk, het team van klantvertegenwoordigers luistert altijd naar hen, klaar om hun klachten te behandelen en hun ontevredenheid te beheren, hetzij via elektronische vorm, via chat of per e-mail: customerservice@anek.gr

1 thought on “ANEK Lines

  1. Wij hebben in januari via overtocht.nl de overtocht Ancona-Corfu geboekt van vandaag 19 juli . De boot zou om 13:30 vertrekken. Het is nu 16:03 uur en we staan ruim 3 uur buiten in de brandende zon. Bij de check-in moest ik 330 euro bij betalen omdat ik korting had gekregen en zij niet konden zien waarvoor de korting was. Ik zei dat is vroegboekkorting en ik liet de bevestiging zien maar ze konden geen Nederlands lezen dus naast de 815 euro die ik betaald had moest ik 330 meer betalen want anders mochten we niet mee. Ik ben schandalig behandeld en overtocht.nl heeft bevestigd dat deze betaling van 330 totaal onterecht is geweest. Ik vind dit schandalig en dien een claim in. Graag uw reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *