Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Arkia

Arkia, een luchtvaartmaatschappij die chartervluchten biedt naar bestemmingen in Europa, waaronder Londen, Parijs, Amsterdam, München, Barcelona en Chisinau. Het werd opgericht in 1949, waarvan de moederorganisatie Jordache is.

Deze luchtvaartmaatschappij bedient vluchten in de lucht van de EU, dit houdt in dat er een mogelijkheid bestaat om schadevergoeding te krijgen in geval van niet-geldelijke schade, die kan optreden als gevolg van de verstoring van de vlucht.

Verdedigd worden door een juridisch expert? Gemoedsrust gegarandeerd en compensatie in uw zak

Om uzelf te verdedigen staan advocaten tot uw beschikking, die het beroep van verdedigen van slachtoffers van morele schade gedurende meerdere jaren uitoefenen, en hun professionele activiteiten richten op de verdediging van luchtconsumenten die verschillende schade lijden van hun vervoerder wiens l annulering en vertraging van vluchten.

Het voordeel van de keuze om door deze advocaten te worden verdedigd, is de mogelijkheid om geen kosten te betalen in geval van falen, en anderzijds om een eenvoudige commissie te betalen (30% TTC op de som van de vergoeding) van succes.

Welke vergoeding moet worden verstrekt om de gewonden te vergoeden?

Het hangt af van de route tussen de luchthavens van vertrek en aankomst:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Vanwege de verzadiging van het luchtverkeer op uw luchthaven, kan de luchtvaartmaatschappij Arkia het nodig vinden om de schema's van haar vluchten te wijzigen. Hierdoor kan uw vliegtuig niet op het afgesproken tijdstip opstijgen.

Veel passagiers weten niet dat een wet hen verbiedt wanneer er iets misgaat op de luchthaven.
Vluchtvertragingen zijn te compenseren, een recht dat miljoenen passagiers nog niet kennen.

Geannuleerde vlucht

Annulering van de vlucht zonder het optreden van een uitzonderlijke omstandigheid? Passagiers kunnen hun luchtvaartmaatschappij via een klachtenprocedure dwingen om hen te betalen en een vergoeding te betalen.

Het bedrag van de compensatie kan worden bepaald op basis van de afstand van hun vlucht.

In geval van annulering kan de luchtvaartmaatschappij de kosten van de reservering terugbetalen, maar zij accepteert nooit om u te vergoeden tenzij juridische stappen van uw kant worden ondernomen.

Overbooking

Aangezien dit een geval van overmacht was, is de luchtvaartmaatschappij vrijgesteld van elke verplichting om u schadevergoeding te betalen in geval van een onderbreking van uw reis. Overboeking wordt echter niet als een buitengewone omstandigheid beschouwd en moet daarom worden gerepareerd.

Ben je ooit uit je vliegtuig gezet vanwege overboeking? Uw recht op schadevergoeding blijft behouden, het is echter aan u om ze te verdedigen.

Vlucht gemist

Vanwege een motorstoring kan het vliegtuig mogelijk het asfalt van de luchthaven niet verlaten, wat resulteert in aanzienlijke vertraging.

Deze vertraging kan het reizen van passagiers, met name degenen die verplicht zijn een verbinding te maken om hun bestemming te bereiken, ernstig verstoren.

Het belangrijkste is dat de passagier in geval van ongemak een hersteltoeslag kan krijgen, wetende dat zijn geval aan bepaalde criteria moet voldoen, namelijk:

- De vertrekvlucht wordt uitgevoerd door een Europese operator of door een luchtvaartmaatschappij die buiten de Europese Unie is gevestigd, zoals Arkia, maar die vertrekt vanuit een Europese stad.

- De vertraging van de cumulatieve vertraging bij aankomst is meer dan drie uur.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *