Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Asiana Airlines

Asiana Airlines, de tweede grootste luchtvaartmaatschappij in Zuid-Korea na Korean Air, werd opgericht in 1988. Het heeft een gigantische vloot van 81 vliegtuigen die werken op meer dan vijfhonderd binnenlandse, regionale en internationale luchtvaartmaatschappijen.

Asiana Airlines vlucht vertraagd? Neem contact op met een online juridische expert om uw claimdossier samen te stellen:

Juristen nemen de beste strategieën om uw zaak te verdedigen en zo snel mogelijk schadevergoeding te krijgen om de schade te herstellen die door de Aziatische vervoerder aan u is veroorzaakt.

Door te bevestigen dat u gelijk hebt, vormen de advocaten het rapport en sturen het naar de betrokken luchtvaartmaatschappij, waarbij ze alleen hun verantwoordelijkheid kunnen erkennen. Ze vertellen je dan het goede nieuws.

Afhankelijk van welke factor een vergoeding wordt berekend:

De forfaitaire vergoeding wordt alleen bepaald op basis van de afstand per kilometer van de reis:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Vertragingen van drie uur geven recht op compensatie. Dit is wat de Europese verordening bepaalt die is opgesteld door het parlement van de Europese Unie met als doel de luchtverbruikers in de EU te beschermen in geval van schade.

Niet in staat om uw bestemming op het geplande tijdstip te bereiken vanwege een vertraging vanwege de omleiding van het vliegtuig vanwege een motorstoring? Deze zaak is ook te herstellen. De minimale vergoeding van 250 euro is het bedrag dat het bedrijf moet betalen op de rekening van elke vertraagde passagier.

Geannuleerde vlucht

Hebt u tijdens uw voorbereiding op het instappen plotseling een sms ontvangen van uw luchtvaartmaatschappij om u te informeren dat uw vlucht is geannuleerd? Het is de slechtst mogelijke situatie die je kunt bekijken tijdens het reizen per vliegtuig.

Een geannuleerde vlucht is synoniem met een verspilde dag, een gestolen vakantiedag, een gemiste werkvergadering, ...

In een dergelijke situatie moet de luchtvaartmaatschappij haar passagiers eten en drinken geven, ze 's nachts betalen, maar ook compenseren.

Overbooking

De schade die kan worden geleden tijdens het reizen per vliegtuig is gekoppeld aan verschillende factoren, waaronder overboeking. Bij luchtvaartmaatschappijen is overboeking modieus geworden. 1/1000 passagiers worden geconfronteerd met overboeking.

Passagiers die willekeurig door de luchtvaartmaatschappij Asiana Airlines worden gekozen om het vliegtuig te verlaten, accepteren meestal de orders van hun luchtvaartmaatschappij in ruil voor bepaalde voordelen. Deze laatste informeert hen echter niet over een recht dat nog belangrijker is. Het is het recht om te repareren (compensatie).

Vlucht gemist

Het is de luchtvaartmaatschappij die verantwoordelijk is voor de schade aan de passagier die zijn correspondentie mist en die deze moet repareren.

De schadevergoeding die de vervoerder aan zijn slachtoffer biedt, mag alleen in geldvorm zijn.

Van de luchtvaartmaatschappij wordt ook verwacht dat zij haar passagiers op de volgende vlucht naar hun bestemming plaatst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code