Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Binter Canarias

Binter Canarias, een luchtvaartmaatschappij die de bestemmingen van de Canarische eilanden verbindt met verschillende uithoeken van de aarde.

Binter Canarias vlucht vertraagd? Bel een advocaat om u te helpen een reparatie uit te voeren:

Advocaten wiens hoofdactiviteit de verdediging is van de belangen en rechten van de slachtoffers van de schade veroorzaakt door de luchtvaartmaatschappijen in het beeld van de annulering en de vertragingen van de vluchten, de overboekingen, ...

Het ongemak herstellen is de kern van hun bezorgdheid. Neem zonder aarzeling contact op met juridische experts door het volgende formulier in te vullen:

Binter Canarias heeft u overlast veroorzaakt? Ontdek hoe het kan worden beoordeeld:

Dankzij deze schaal kunt u uw compensatie in vijf seconden berekenen:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Vliegtuigvertragingen kunnen soms schadelijk zijn voor vliegtuigpassagiers. Om dit afschuwelijke fenomeen aan te pakken, heeft het Europees Parlement een wet opgesteld die het mogelijk maakt om de verschillende ongemakken en vooroordelen die kunnen optreden tijdens het reizen met een luchtvaartmaatschappij te herstellen.

Vluchten die twee uur vertraging hebben, geven passagiers het recht op gratis eten op de luchthaven, terwijl vertragingen van drie uur reizigers de mogelijkheid bieden om financieel te worden gecompenseerd door hun luchtvaartmaatschappij.

Geannuleerde vlucht

Is uw vlucht met Binter Canarias geannuleerd of zelfs geschorst? Het is belangrijk om de redenen te kennen die hebben geleid tot deze verrassende beslissing, genomen door de luchtvaartmaatschappij die frustratie onder vliegtuigpassagiers veroorzaakt.

Honderden passagiers kunnen uren of zelfs dagen op de luchthaven gestrand zijn vanwege de annulering van hun vlucht. Het kan ook invloed op u hebben. Zoek geen tips om deze ergernissen te voorkomen, maar zoek oplossingen om ze te verhelpen.

Weet dat de wet aan je zijde staat. Morele schade veroorzaakt door een luchtvaartmaatschappij moet worden hersteld.

Overbooking

Via een database met alle informatie over het aantal reizigers dat in hun vliegtuig reist, kunnen luchtvaartmaatschappijen een schatting maken van het aantal passagiers dat niet op de dag van vertrek naar de luchthaven gaat, daarom nemen ze hun toevlucht tot de overboeking.

Om hun inkomsten te optimaliseren, oefenen luchtvaartmaatschappijen overboeking uit. De berekeningen kunnen echter niet elke keer correct zijn. In het geval dat iedereen arriveert voor instappen, is de luchtvaartmaatschappij verplicht om vrijwilligers te kiezen om uit het vliegtuig te stappen en aan boord van het volgende uitgezette vliegtuig naar hun bestemming te gaan.

Deze praktijk veroorzaakt moreel ongemak voor passagiers en geeft daarom recht op compensatie.

Vlucht gemist

Twee afzonderlijke vliegtickets boeken om uw bestemming te bereiken? Dit betekent dat de passagier twee luchthavens moet passeren om zijn bestemming te bereiken. Vluchten met tussenstops hebben de voorkeur voor luchtreizigers vanwege hun kosten die logisch goedkoper zijn. Reizigers lopen echter het risico enkele uren te laat op hun bestemming aan te komen door hun verbinding te missen.

Een gemiste verbinding is slechts te wijten aan één omstandigheid, namelijk de vertraging die het eerste vliegtuig kan registreren wanneer het aankomt op de transitluchthaven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code