Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Boliviana de Aviación

Boliviana de Aviación, een Boliviaanse luchtvaartmaatschappij waarvan de internationale luchthaven Jorge Wilstermann de belangrijkste hub is.

Vlucht geannuleerd of vertraagd, instappen geweigerd, passagiers uitgesloten van hun vliegtuig vanwege overboeking, ... Dit zijn schade veroorzaakt door luchtvaartmaatschappijen, waaronder BOA, en soms veroorzaakt door het optreden van oncontroleerbare externe omstandigheden, ...

Gemakkelijk herstelbaar ongemak ... dankzij ervaren advocaten:

Het ongemak dat luchtvaartmaatschappijen ondervinden, is in sommige gevallen te herstellen en in andere gevallen onherstelbaar.

Ontdek via een eenvoudige online procedure of uw zaak in aanmerking komt voor een vergoeding. Als het Ja is, zijn advocaten wier slachtoffers van luchtongevallen de kern van hun bezorgdheid zijn, met een paar klikken bereikbaar. Aarzel niet om contact met hen op te nemen en hen uw dossier te bezorgen.

Welke vergoeding moet worden geïnd in geval van niet-geldelijke schade?

Gebruik deze schaal om de vergoeding te kennen die moet worden geïnd in geval van schade:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Vanwege slecht beheer en organisatie van het programma of vanwege motorproblemen kunnen sommige vluchten van Boliviana de Aviacion Bolivia vertraging oplopen. Dergelijke schade voor gebruikers kan worden hersteld.

De passagiers moeten echter een gerechtelijke procedure tegen de exploitant instellen om hun rechten en belangen te kunnen verdedigen. Deze procedure is goedgekeurd door de consumentenwetgeving in de Europese Unie.

Het opstijgen van zijn vliegtuig vertragen onder het mom dat de weersomstandigheden niet goed zijn? Het bedrijf is in dit geval vrijgesteld van het betalen van schadevergoeding aan de reizigers. Er moet echter worden geverifieerd en bevestigd dat de vertraging in feite het gevolg was van een buitengewone omstandigheid en dat de vervoerder geen geval van overmacht heeft ingeroepen om zijn verplichting tot schadevergoeding te vermijden.

Annuleren

Vlucht Boliviana geannuleerd? Elk jaar worden meer dan tien miljoen reizigers het slachtoffer van het annuleren van vluchten. Vanwege slecht weer kan je vliegtuig aan het asfalt blijven genageld. De Amerikaanse luchtvaartmaatschappij kan ook de annulering van haar links aankondigen vanwege het gebrek aan personeel dat de controle over de luchtsituatie overneemt, ... Dit zijn inderdaad argumenten die haar onvermogen kunnen rechtvaardigen om de situatie te beheersen waarvoor zij niet verantwoordelijk is .

In ruil daarvoor kunnen andere factoren bijdragen aan de verstoring van zijn vluchtprogramma, waaronder PNC / Pilot-stakingen, technische storingen en storingen, ... waardoor de luchtvaartmaatschappij wordt gedwongen een vergoeding te betalen voor passagiers die op de luchthaven zijn gestrand.

Overbooking

Nadat hij zich realiseert dat zijn vlucht overboekt is, begint de luchtvaartmaatschappij van Bolévie met het zoeken naar vrijwilligers om hun zitplaatsen op te geven, in ruil voor bepaalde diensten en gratis diensten uiteraard.

Overboekte passagiers worden inderdaad vaak aangetrokken door de voordelen en voordelen die ze kunnen benutten. Ze accepteren het voorstel van hun vervoerder. Er zijn echter veel passagiers die niet weten dat ze nog steeds kunnen profiteren van deze schade die toegang geeft tot financiële compensatie.

Vlucht gemist

Reizen met een vlucht die uit twee reizen bestaat, loopt men een zeer hoog risico op het missen van de tweede vlucht.

Gemiste wedstrijden zijn het resultaat van een vertraging die wordt weergegeven op de eerste vlucht. Als Boliviana de Aviacion hem heeft bediend, dan moet het van een luchthaven van de Europese Unie zijn, anders is reparatie niet mogelijk.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *