Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Bulgaria Air

Bulgaria Air, een bedrijf dat jaarlijks bijna honderdtwintigduizend passagiers vervoert. Het is gevestigd in Sofia en heeft een vloot van vijftien vliegtuigen en bedient dertig bestemmingen, waaronder twintig steden in Europa.

Slachtoffer van een ongemak veroorzaakt door Bulgaria Air, onmiddellijk een advocaat contacteren?

Juristen staan ten dienste van slachtoffers van vertragingen en annuleringen van vluchten door hen te helpen bij de uitvoering van strategieën om hun rechten te beschermen en hun belangen te verdedigen.

Dynamische en innovatieve, juridische experts die in staat zijn om verschillende conflicten met betrekking tot luchtvervoer op te lossen, waardoor de consument moreel ongemak ondervindt.

Profiteer van uw verlies door schadevergoeding te vorderen

Ontdek welke compensatie u kunt claimen door vertraging of overboeking:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Vandaag vliegen meer dan 127 mensen elke seconde om op vakantie te gaan, hun geliefde te bezoeken, een zakenreis te maken, ...

Passagiers die dit vervoermiddel vaak gebruiken, lopen altijd meer risico op aanzienlijke vertragingen die kunnen leiden tot onderbreking van hun vakantie of zelfs verlies van hotelreserveringen, enz.

Wanneer u in Europa of met een Europese luchtvaartmaatschappij zoals Bulgaria Air reist, valt u onder de wet 261/2004 ter bescherming en ondersteuning van passagiers die vertraging oplopen door hun exploitanten door hen te laten profiteren van een reparatie wanneer 'ze zijn het slachtoffer van vergelijkbare schade.

Geannuleerde vlucht

Een wet die ongeveer tien jaar geleden door het Europees Parlement is ingevoerd, weten miljoenen passagiers niet of profiteren er niet van.

De Europese regelgevingstekst geeft aan dat een EU-luchtvaartmaatschappij zoals Bulgaria Air verplicht is zijn passagiers te compenseren telkens een van zijn vluchten wordt geannuleerd of uitgesteld, wetende dat er geen geval van overmacht verschijnen, wat als excuus kan dienen.

Overbooking

Overboeking van vluchten is een fenomeen dat blijft groeien van slecht naar erger. Het aantal slachtoffers van deze praktijk groeit.

Een overboekte passagier is een passagier die door zijn exploitant wordt uitgezet, ook al is hij in het bezit van alle documenten die nodig zijn om aan boord te reizen. Hij arriveert daarom met een aanzienlijke vertraging op zijn bestemming, en het is om deze reden dat hij in aanmerking komt voor financiële compensatie, zoals bepaald door de wet met betrekking tot de bescherming van consumentenrechten.

Vlucht gemist

Zijn correspondentie missen? Dit kan alleen worden gekoppeld aan één hypothese, namelijk de vertragingshypothese.

Het missen van een verbinding betekent niet dat u uw bestemming niet meer kunt bereiken, maar u blijft nog enkele uren vastzitten op de luchthaven voordat u vertrekt.

Een vergoeding krijgen voor een gemiste vlucht? Dit is in feite in de eerste graad gekoppeld aan de duur van de vertraging die wordt weergegeven wanneer u op de startbaan landt op de luchthaven van uw bestemming. Alleen vertragingen van 3 uur of meer die voor vergoeding in aanmerking komen.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *