Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Cathay Pacific

Cathay Pacific, de luchtvaartmaatschappij van Hong Kong bedient maar liefst tweehonderd bestemmingen verspreid over drie continenten.

Herstel van niet-geldelijke schade ... neem binnen 20 seconden contact op met een advocaat:

Advocaten die specifiek werken aan kwesties in verband met luchtvervoer bieden hun hulp. Verschillende situaties kunnen een conflict veroorzaken tussen passagiers en hun luchtvaartmaatschappijen, namelijk het laat opstijgen van vliegtuigen, het annuleren van vluchten, enz.

Het ongemak veroorzaakt door de verstoring van Cathay Pacific-vluchten kan worden verholpen, maar alleen met de hulp van juridische experts.

Schadevergoeding om uw schade te herstellen? Bereken het online

Ontdek hoeveel euro het ongemak veroorzaakt door Cathay Pacific u kan opleveren:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Het Europese Hof van Justitie vereist van luchtvaartmaatschappijen dat zij hun vluchten annuleren zonder passagiers vooraf te waarschuwen om hen een vergoeding te betalen. Dit is een vergoeding die moet worden betaald in de vorm van een bankoverschrijving.

Deze verordening, aangenomen door het Europees Parlement, is echter in 2004 ingesteld, miljoenen passagiers weten het niet en zijn zich niet bewust van hun rechten, en misschien bent u ook degene die geen eenvoudig idee heeft van wat '' kan een luchtconsument claimen terwijl hij het slachtoffer is van een ongemak, waaronder de annulering van de vlucht.

Geannuleerde vlucht

Ongelukkig met uw luchtvaartmaatschappij Cathay Pacific vanwege de buitensporige vertraging die u heeft veroorzaakt en die u daarna heeft gedwongen om uw reis- en vakantieplan radicaal te veranderen? Houd er rekening mee dat u in een vergelijkbaar geval een vergoeding verdient.

De meeste problemen en zorgen waarmee passagiers worden geconfronteerd wanneer ze per vliegtuig reizen, kunnen worden opgelost. Het valt nog te bezien of het ontstane ongemak het gevolg is van een buitengewone omstandigheid of een letsel dat is opgetreden door de bediener.

Er moet ook worden opgemerkt dat luchtvaartmaatschappijen die gevestigd zijn in landen buiten Europa niet onder de corrigerende wetgeving vallen, tenzij vertragingen worden opgeteld bij vluchten die worden uitgevoerd vanaf luchthavens in de landen van de unie. Europese.

Overbooking

Instapweigering op luchthavens kan te wijten zijn aan slecht gedrag van de passagiers of omdat ze geen geldig reisdocument of visum hebben, maar ook om andere redenen, waaronder overboeking.

In het geval dat een vlucht overboekt is, roept het bedrijf vrijwilligers op om afstand te doen van hun reservering. Deze passagiers worden willekeurig gekozen en profiteren over het algemeen van veel gratis diensten op de luchthaven of zelfs een extra som geld.

Volgens de Europese wet 261/2004 die de rechten van luchtgebruikers bepaalt, moeten overboekte passagiers worden gecompenseerd.

Vlucht gemist

Veel passagiers boeken liever multi-trip vluchten, waarvan de tarieven vaak goedkoper zijn in vergelijking met directe tarieven.

Het kiezen van een vlucht met meerdere bestemmingen kan echter bepaalde nadelen hebben, waaronder "gemiste verbindingen". Het risico om geen vliegtuig op de transitluchthaven te kunnen pakken, neemt toe wanneer de route wordt bediend door twee of meer verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Aansluitende vluchten, gemist door reizigers, zijn meestal het resultaat van een vertraging die wordt weergegeven bij hun eerste verbinding. Deze verdienen een vergoeding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code