Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Chalair Aviation

Chalair Aviation, deze Franse luchtvaartmaatschappij bedient regelmatig vluchten naar Franse steden, waaronder Ajaccio, Rennes, Bordeaux en Lyon.

Uw vlucht met het Franse bedrijf is niet op tijd opgestegen? Controleer online of het voldoet aan de criteria voor forfaitaire vergoeding.

Advocaten die de rechten van vliegtuigpassagiers beheersen, kunnen u helpen:

Verdedig je rechten op compensatie na een vluchtvertraging veroorzaakt door een luchtvaartmaatschappij? Dit is de dominante activiteit van verschillende kantoren die worden beheerd door advocaten en die op afstand kunnen tussenkomen om de slachtoffers schadeloos te stellen door hen te helpen door hun exploitant te worden gecompenseerd.

Welke factor kan van invloed zijn op de bedragen van de toegekende schadevergoeding aan slachtoffers:

De waarde van de vergoeding is met name gekoppeld aan de afstand van de reis:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

"Dames en heren, er is een technisch probleem, de kapitein besloot terug te keren naar de luchthaven van vertrek. Chalair Aviation verontschuldigt zich en bedankt voor uw begrip "

De technische problemen kunnen verschillende oorzaken hebben (probleem in de cockpit, de reactor of de kerosinetank, ...

Sterker nog, om te worden uitgesteld na een storing in het vliegtuig vóór het opstijgen? De Franse luchtvaartmaatschappij moet haar passagiers vóór drie uur een vervangende vlucht verplaatsen, omdat ze na deze periode aanspraak kunnen maken op een vergoeding.

Geannuleerde vlucht

Was je vlucht plotseling geannuleerd? Je koerier verzekerde je dat je zo snel mogelijk naar je vliegtuig werd doorverwezen, maar er is al enkele uren niets veranderd?

Bij afwezigheid van een technische storing of een staking door het personeel, ... Weet dat u recht hebt op een vergoeding zoals bepaald door de verordening met betrekking tot consumptie, vastgesteld door het Europees Parlement, wetende dat toegang tot compensatie eerst afhangt mate van de duur van de cumulatieve vertraging bij aankomst.

Passagiers die met een vertraging van minder dan drie uur op hun bestemming zijn aangekomen, kunnen geen compensatie krijgen.

Overbooking

Door een vliegticket te boeken bij Chalair Aviation, heeft de passagier bepaalde rechten, waaronder aankomst op de geplande tijd op zijn bestemming, ...

Een oververkochte diefstal? Hierdoor kan de luchtvaartmaatschappij meer inkomsten genereren dan verwacht. Het bedrijf biedt een aantal tickets die niet overeenkomen met de werkelijke capaciteit van het vliegtuig. Het bepaalt dat sommige passagiers hun vlucht zullen missen voor verschillende situaties (late aankomst bij het inchecken, gemiste verbinding, enz.).

Deze praktijk genereert vaak een overschot aan passagiers, daarom moet de vervoerder sommigen van hen oproepen om vrijwillig het vliegtuig te verlaten om het te laten opstijgen.

Bij het uitstappen uit het vliegtuig, zijn de slachtoffers gemachtigd om compensatie te vragen aan hun operator, wetende dat hun schade alleen op deze manier kan worden hersteld.

Vlucht gemist

en vertraging van enkele minuten kan uw reis niet verstoren. Er kunnen echter dingen veranderen als u op een indirecte vlucht reist.

Er kan iets misgaan wanneer u een tussenstopvlucht neemt. Uw eerste vliegtuig kan bij aankomst worden vertraagd waardoor u de incheckformaliteiten op de tweede vlucht niet op tijd kunt voltooien en bijgevolg uw verbinding mist.

In dit geval moet de vervoerder die uw ongemak heeft veroorzaakt, u betalen voor een vliegticket. Bovendien zijn de talloze uren die u op de luchthaven moest doorbrengen ook compensabel.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *