Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Copa Airlines

Copa Airlines, de luchttransportgigant in Panama, bedient een netwerk bestaande uit honderdvijftien bestemmingen, waarvan de meeste luchthavens op het Zuid-Amerikaanse continent liggen.

Neem voor een optimale optimalisatie van uw vergoeding contact op met een advocaat:

Slachtoffer van het ongemak veroorzaakt door de vertraging die is geregistreerd op uw vlucht uitgevoerd door Copa Airlines. Krijg een reparatie door een klachtenbrief te schrijven. Maar wacht, u hebt de keuze tussen zelf doorgaan met het compensatieproces of een advocaat ervoor laten zorgen.

Met verschillende jaren ervaring op het gebied van de bescherming van de rechten van vliegtuigpassagiers, staan advocaten u toe om uw compensatie te verkrijgen zonder enige inspanning of kosten aan het begin.

Hoeveel is luchtongemak waard:

Wordt u een schadevergoeding toegekend door Copa Airlines na schade? Bereken het bedrag met behulp van deze schaal:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Weet u of uw Copa Airlines-vlucht in aanmerking komt voor reparatie? Dit is zo eenvoudig dat iedereen het kan doen. De eerste stap is om de duur van de vertraging te berekenen. Als het> 3 uur was, voldoet zijn vlucht daarom aan de compensatiecriteria.

Er moet ook worden bevestigd dat zijn luchtvaartmaatschappij de Europese nationaliteit (EU) heeft. Anders moet zijn vlucht worden gepland vanaf een EU-luchthaven, omdat hij anders geen recht heeft op compensatie.

Geannuleerde vlucht

Of het nu gaat om luchthavenassistentie, eten en vervoer naar het hotel, dit biedt de luchtvaartmaatschappij aan alle passagiers die te maken hebben met een annulering.

In het geval van dergelijke niet-geldelijke schade, ontkent de luchtvaartmaatschappij haar aansprakelijkheid op grond van bijzondere omstandigheden. Het heeft de voorkeur om een beroep te doen op advocaten die gespecialiseerd zijn in de verdediging van luchtgebruikers.

Compensatie is ingewikkeld om te vragen. Vouw je armen niet, neem snel contact op met een juridisch expert en vertrouw je dossier aan hem toe.

Overbooking

Door overboeking bij de Panamese luchtvaartmaatschappij Copa Airlines loopt u het risico veel tijd te verliezen op de luchthaven.

Door dergelijke schade te lijden, moet de passagier zijn stoel opgeven tegen zijn wil. Overboeking kan voor sommige passagiers voordelig zijn, omdat het voor sommige anderen nadelig kan zijn.

Er zijn reizigers die overboekt willen worden, omdat ze kunnen profiteren van verschillende voordelen tijdens de overuren die ze op de luchthaven moeten doorbrengen, naast de compensatie die ze kunnen krijgen, waarvan de som aanzienlijk kan zijn (vanaf 250euros).

Vlucht gemist

Heel vaak moeten we een vlucht met meerdere reizen boeken, hetzij omdat de kosten passen bij het budget dat aan de reis is toegewezen, of gewoon omdat het de enige manier is om naar de gewenste bestemming te vliegen.

Passagiers die reizen op een lijn met een tussenstop moeten het risico lopen hun verbinding te missen.

Gelukkig kan een vergoeding worden toegekend aan de reiziger wiens bedrag niet is vastgesteld op basis van de verspilde tijd op de luchthaven, maar eerder de afstand van de reis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code