Corsica Linea: overtochten per boot of veerboot om u naar tien bestemmingen in Europa en Afrika te vervoeren

Deze Franse rederij die zijn activiteiten in maart 2016 begon, is een belangrijke speler van het zeevervoer in Frankrijk en in Europa geworden door te werken op belangrijke lijnen en assen die de belangrijkste havens van het continent verbinden, zoals de oude haven in Marseille, Taverna in Corsica, Port de Plaisance in Ajaccio en de havens van Bastia, Porto Vecchio, Île-Rousse, Portos Toress, etc.

Beheerd door CM Holding, het moederbedrijf, heeft het Franse spoorvervoersbedrijf een opmerkelijke verkeersontwikkeling doorgemaakt. CL heeft met succes haar activiteiten- en dienstenaanbod (passagiers-, voertuig- en vrachtvervoer) uitgebreid met de introductie van nieuwe schepen met grote capaciteit.

Als Corsica Linea erin is geslaagd om vooruitgang te boeken op een markt waar hevige concurrentie heerst, is het doel van zijn vlaggenschip het versterken van zijn capaciteiten om passagiers een hoger comfortniveau te bieden, en dit omvat de aangeboden diensten aan de grond en aan boord, inclusief comfort aangeboden aan passagiers tijdens de overtocht.

Met een vlag die zeven schepen samenbrengt, verbindt het Franse bedrijf regelmatig de verschillende Corsicaanse bestemmingen, maar de grote kuststeden in Europa en Noord-Afrika zoals Sardinië, Porto Torres, Algiers en Bejaia in Algerije en Tunis in Tunesië.

1.150 werknemers hebben zich bij het bedrijf aangesloten sinds de lancering. Corsica Linea slaagde er al snel in zich te positioneren als een leider in het zeevervoer in het Middellandse Zeegebied. De Europese transporteur, met hoofdkantoor in Ajaccio, heeft twee schepen voor passagiersvervoer en zeven schepen voor vrachtvervoer.

Een klantenservice die snel klachten van ontevreden passagiers behandelt

De Franse transporteur staat bekend om zijn vermogen om de tevredenheid van de meest veeleisende klanten te bereiken. Corsica Linea hecht veel belang aan het luisteren naar en begeleiden van zijn klanten vanaf het eerste contact, vanaf de keuze en boeking van hun ticket tot ze uitstappen.

Het team dat verantwoordelijk is voor het beheer van klantrelaties bij dit bedrijf waardeert de mogelijkheid om te luisteren en passagiers te ondersteunen wier reis aan boord van het schip niet aan hun verwachtingen voldeed. Het managen van een ontevreden klant staat centraal.

Professionaliteit en permanente beschikbaarheid zijn twee elementen die kenmerkend zijn voor klantenservice-managers die samenwerken om klanten betere beschikbaarheid van communicatie te bieden, hetzij voor diegenen die willen boeken of informatie willen verkrijgen over een dienst aangeboden door het Franse bedrijf, of voor diegenen die wensen hun ontevredenheid te uiten door te klagen over de slechte ontvangst, over een afwezige service, echter opgenomen in de reservering, … over de ongemakken die zelden worden gegenereerd, maar die altijd worden hersteld dankzij de tussenkomst van de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de klantenservice.

Er zijn verschillende communicatie-opties beschikbaar voor passagiers die een vergoeding voor geleden schade willen eisen tijdens het reizen op een schip dat door Corsica Lina wordt geëxploiteerd. U kunt de formulieroptie Chat gebruiken, omdat u een e-mail kunt verzenden of contact kunt opnemen met het callcenter door te bellen naar 0825.888.088

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *