Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Croatia Airlines

Croatia Airlines, een luchtvaartmaatschappij die actief is in honderdtwintig luchten of meer. Het begon in 1989. Het netwerk bestaat uit 120 bestemmingen.

Van het samenstellen van het dossier tot het verkrijgen van een vergoeding ... Advocaten regelen alles!

Compensatie ter vergoeding van niet-geldelijke schade geleden na de uitzetting van een passagier uit zijn vliegtuig wegens overboeking of wegens de annulering van zijn vlucht zonder hem te waarschuwen? Financiële compensatie is een recht voor elke passagier die het slachtoffer is van een ongemak dat het eerst door zijn luchtvaartmaatschappij is veroorzaakt.

Deze rechten kunnen met name worden verdedigd door te reizen met een luchtvaartmaatschappij die zich vestigt in een land dat deel uitmaakt van de Europese Unie, zoals Croatia Airlines, waarvan het hoofdkantoor in Zagreb is gevestigd.

U hebt echter vaak de tussenkomst van een advocaat of zelfs een juridisch expert nodig om uw rechten te kunnen claimen door een schadevergoeding te krijgen.

Beoordeel uw ergernis in 15 seconden

Ontvang voor elke 1500 km vlucht 250 euro, voor elke 3500 km reis, claim 400 euro, ...

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Geloof het of niet, een Indonesische vlucht arriveerde laat nadat hij naar een andere luchthaven van vertrek was omgeleid vanwege een vieze geur van een fruit dat in een van de tassen in de cabine van het vliegtuig werd gevonden. Dit voorbeeld wordt alleen gegeven om u te laten zien dat er duizend goede redenen zijn om niet te denken dat uw vliegtuig altijd op tijd aankomt.

Reizen met een luchtvaartmaatschappij van de Europese Unie kan inderdaad de gevolgen verminderen van morele schade die passagiers lijden als gevolg van vertragingen.

Een luchtvaartmaatschappij zoals Croatia Airlines wordt bevolen zijn passagiers te compenseren die het slachtoffer zijn van een vertraging (3 uur).

Geannuleerde vlucht

Meer dan vijf miljoen passagiers komen elk jaar in aanmerking voor compensatie vanwege de annulering van hun vlucht. Een groot deel van de reizigers weet niet dat ze worden beschermd door een wet of zelfs een verordening die hun exploitanten verplicht om hen schadevergoeding te betalen. En luchtvaartmaatschappijen doen natuurlijk hun best om dergelijke verantwoordelijkheid te vermijden.

Door te worden vervoerd door een EU-luchtvaartmaatschappij, waaronder Croatia Airlines, wordt het nog eenvoudiger. Luchtvaartmaatschappijen in de Europese Unie moeten hun klanten compenseren als hun vlucht wordt geannuleerd en hun na drie uur geen vervangende vlucht wordt aangeboden.

Overbooking

Uw vlucht met Croatia Airlines is overboekt en het ergste is gebeurd, uw luchtvaartmaatschappij heeft u uit vele anderen gekozen om uw reservering op te geven, uiteraard vanwege de voordelen, voordelen en privileges om uw volgende vlucht nog aangenamer te maken. Aangezien het verantwoordelijk is voor het ongemak dat u heeft veroorzaakt, is het inderdaad de Kroatische luchtvaartmaatschappij die het moet repareren en dit kan alleen worden gedaan met de betaling van een vergoeding.

Vlucht gemist

Ben je met ongelooflijke vertraging op je bestemming aangekomen vanwege een gemiste verbinding? Was Kroatië Airlines achter deze schade? Het Kroatische bedrijf kan u uw recht op schadevergoeding niet ontzeggen.

Uw zaak komt voor 99% in aanmerking voor reparatie. Controleer alleen of een uitzonderlijke omstandigheid niet de reden voor uw letsel was.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *