Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Cubana de Aviación

Cubana, een van de grootste en belangrijkste luchtvaartmaatschappijen in het Caribisch gebied, waarvan de hoofdbasis ligt op Havana Airport.

Juridische experts hebben de sleutels tot uw vergoeding:

Bent u te laat op uw bestemming aangekomen vanwege een probleem met uw Cubaanse koeriersdienst die uw stoel overdrijft? U bent het slachtoffer van een verlies dat kan worden hersteld door financiële compensatie. Om dit te verkrijgen, bent u echter verplicht om contact op te nemen met een specialist in de verdediging van consumentenrechten, en met name in de lucht. Neem contact met hen op door een contactformulier in twee minuten in te vullen.

Door schade te lijden, moet een vergoeding worden betaald door uw koerier

Ontdek via deze schaal hoeveel Cubana je verschuldigd is:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Elke luchtvaartmaatschappij streeft ernaar zijn vertrektijden te halen. Luchtvaartmaatschappijen worden geconfronteerd met de kwestie van punctualiteit. Elke vluchtvertraging kan paniek en woede veroorzaken bij passagiers.

Luchtvaartmaatschappijen moeten hun klanten verplicht informeren over de wijziging van hun vluchtschema's, maar dit moet twee weken van tevoren worden gedaan, zodat ze zijn vrijgesteld van de verplichting om hen te compenseren.

Is uw vlucht met Cubana de Aviacion vertrokken? De Cubaanse luchtvaartmaatschappij moet je kunnen vervoeren naar de bestemming die je hebt gekozen bij de aankoop van je vliegticket, voordat de vertraging drie uur bereikt.

Geannuleerde vlucht

Cubana de Aviacion-vluchten geannuleerd vanwege de as van een vulkaan? Er wordt geen vergoeding verstrekt ten behoeve van reizigers. In ruil daarvoor is compensatie bij wet belast door het Europees Parlement aan luchtvervoerders in geval van annulering van een vlucht vanwege een probleem dat buiten hun macht ligt.

Het is belangrijk om te onthouden dat de Cubaanse luchtvaartmaatschappij of een andere exploitant die geen deel uitmaakt van de EU-landen, is vrijgesteld van het betalen van schadevergoeding ten gunste van de gewonden in het geval dat de betrokken vlucht is opgestegen vanaf een buiten de luchthaven gelegen luchthaven het oude continent, meer bepaald, buiten een land buiten de EU.

Overbooking

Te compenseren na te zijn uitgesloten van zijn vliegtuig wegens een overschot aan passagiers, veroorzaakt door de overboeking van zijn vlucht.

Dit is een van de gevallen die wordt hersteld door verordening 261/04 tot vaststelling van de regels voor compensatie aan luchtverbruikers in geval van schade, inclusief overboeking.

Gewelddadig of voorzichtig uit zijn Cubana de Aviacion-vlucht gestapt vanwege overboeking? Passagiers die door deze praktijk worden getroffen, hebben het recht om een geldelijke vergoeding te ontvangen, ongeacht of zij al dan niet door hun luchtvaartmaatschappij zijn beloond nadat zij hun voorstellen hebben aanvaard.

Vlucht gemist

Gemiste connecties zijn de oorzaak van een late start. In de EU geeft dit soort schade aanleiding tot schadevergoeding.

In het geval van Cubana de Aviacion is deze luchtvaartmaatschappij gevestigd in een land buiten het Europese continent. Alleen vluchten die vertrekken vanuit een stad binnen de Europese Unie hebben recht op compensatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code