Claim schadevergoeding voor uw letsel bij EL AL

EL AL, een luchtvaartmaatschappij die haar activiteiten meer dan zestig jaar geleden begon. Vandaag serveert het niet minder dan vijftig wekelijkse vluchten naar achtenveertig internationale, middellange en lange-afstands bestemmingen.

Compensatiespecialisten helpen u te bewijzen dat u in aanmerking komt voor compensatie:

Juridische experts die gespecialiseerd zijn in het herstel van morele vooroordelen die worden gegenereerd als gevolg van het ongemak in de lucht veroorzaakt door vertragingen en overboeking. Ze zijn betrokken bij de compensatie voor verschillende soorten ongemak die reizen van passagiers per vliegtuig beïnvloeden. Ze zijn er voor u, om ervoor te zorgen dat u uw rechten niet mist.

Neem binnen vijftien seconden contact op met juridische experts:

Beoordeel zelf uw verlies met EL Al:

Uw compensatie kan in twee seconden worden bepaald met behulp van deze schaal:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Een van de meest voorkomende problemen waarmee luchtvaartmaatschappijen worden geconfronteerd, zijn vertragingen in de vlucht.

De passagiersrechten blijven inderdaad behouden, met name in de Europese Unie. Vertragingen op vluchten van El Al die langer duren dan drie uur kunnen worden hersteld, maar het is vaak nodig dat een advocaat tussenbeide komt om een soortgelijk conflict op te lossen.

Geannuleerde vlucht

Op de dag van vertrek kunt u veel onverwachte gebeurtenissen hebben. Je kunt een sms ontvangen waarmee je verrast bent om te ontdekken dat je vliegtuig niet naar de hemel gaat. De vlucht is geannuleerd!

Een luchtvaartmaatschappij mag haar vluchttijden nooit wijzigen, annuleren of uitstellen tenzij zij twee weken van tevoren, vanaf de datum van hun reis, contact heeft opgenomen met haar passagiers voor informeren over de wijziging van hun vluchtschema's.

Slechts één geval kan de beslissing van de luchtvaartmaatschappij met betrekking tot de annulering van uw verbinding rechtvaardigen, en wel als volgt: een vluchtstart onderbroken vanwege het weer, probleem met de verkeerstoren, ... of een andere reden, waaronder de vervoerder heeft geen verantwoordelijkheid.

Overbooking

Overboeking van vluchten is een van de opzettelijk veroorzaakte schade veroorzaakt door luchtvaartmaatschappijen, waardoor passagiers worden gedwongen schadevergoeding te eisen, wetende dat dit de enige manier is om zichzelf te verdedigen en hun rechten te doen gelden.

De overboekte passagiers zijn degenen die door El AL zijn geëvacueerd. Hoewel ze in een ander vliegtuig worden geplaatst, moeten ze saaie uren op de luchthaven doorbrengen, daarom hebben ze recht op compensatie.

Vlucht gemist

Een gemiste aansluitende vlucht? Elke passagier wordt geconfronteerd met zo'n ongemakkelijke situatie, zelfs als hij in eerste klasse reist. Dit ongemak kan alleen worden veroorzaakt door een vertraging die is geregistreerd op de oorspronkelijke vlucht.

Deze stressvolle situatie veroorzaakt door EL Al is te herstellen. Passagiers hebben de mogelijkheid om een vergoeding tussen 250 en 600 euro te eisen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code