Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Enter Air

Enter Air, een Poolse luchtvaartmaatschappij die nog veel meer chartervluchten aanbiedt naar tachtig bestemmingen voornamelijk in Europese landen.

Hulp voor slachtoffers van vertraging, ... dit is de specialiteit van advocaten:

Passagiers die hun rechten niet durven te verdedigen nadat ze slachtoffer zijn geworden van luchtongeluk, zijn talrijk. Om verhaal te halen hebben ze echter vaak de hulp van advocaten nodig.

Inderdaad, contact opnemen met een advocaat voor het herstel van zijn geschil is niet altijd de juiste beslissing om zijn rechten te doen gelden. De procedure kan omslachtig en tijdrovend zijn voor het slachtoffer en de kosten kunnen hoog zijn. In ruil daarvoor kunnen slachtoffers van luchtschade de voorbereiding van hun zaak en de claim van hun rechten toevertrouwen aan advocaten wier dienst in het begin helemaal gratis is. De te innen commissie wordt geschat op 30% inclusief belasting over het totale compensatie-inkomen, indien alleen succesvol.

Enter Air is u een vergoeding verschuldigd? Bereken het in twee minuten:

Geeft uw vooroordeel u recht op schadevergoeding? Gebruik deze schaal om het te beoordelen:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Plots kan je plezier in het op vakantie gaan een ongewenst moment worden wanneer je ontdekt dat je luchtvaartmaatschappij haar vluchten vanaf je luchthaven heeft vertraagd.

Luchtvaartmaatschappijen, waaronder Enter Air, hebben niet het recht om hun vluchtschema's te wijzigen zonder passagiers 14 dagen van tevoren op de hoogte te stellen, tenzij dit om redenen buiten hun controle was (vlucht vertraagd vanwege slecht weer, een staking of elektriciteitsprobleem op de luchthaven, ...)

Geannuleerde vlucht

Er vertrekken veel vluchten vanaf uw luchthaven, maar niet die van u. Het lukte je om aan boord van je vliegtuig te gaan, maar bij vertrek vertelden de stewardessen je dat een jetmotorprobleem was ontdekt vlak voor het opstijgen, en het was onmogelijk voor de piloten om op te stijgen. het vliegtuig in vergelijkbare omstandigheden.

In een dergelijk geval moeten u en andere passagiers die op dezelfde lijn reizen naar de terminal terugkeren. De luchtvaartmaatschappij zal onmiddellijk een andere vlucht regelen om u zo snel mogelijk naar de stad te vervoeren wanneer u uw ticket boekt.

In een dergelijke situatie kunt u echter enkele uren op de luchthaven wachten voordat u wordt omgeleid naar een ander apparaat. Als de vertraging bij het landen van uw vervangende vlucht meer dan drie uur bedraagt, kunt u mogelijk een reparatie aanvragen.

Overbooking

Een klacht indienen voor compensatie na overboeking? Het is een aanbevolen oplossing om uw rechten te doen gelden.

Overboeking kan soms een adequate oplossing zijn om reiskosten te besparen. Overboekte passagiers worden uitgesloten van hun vliegtuig om na drie of vier uur op een ander te worden geplaatst. Het is voor sommige passagiers niet erg om op overuren te wachten en een aanzienlijk bedrag te ontvangen (geschat op 250 euro voor de kortste vluchten).

Vlucht gemist

Een wedstrijd missen? Dit kan alleen het gevolg zijn van een vertraging die op de eerste vlucht wordt weergegeven om redenen die door luchtvaartmaatschappijen kunnen worden bestuurd of niet kunnen worden bestuurd.

Passagiers die hun "transitvlucht" missen vanwege hun koerier Enter Air moeten terugkeren om reparatie aan te vragen.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *