Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Ethiopian Airlines

Ethiopian Airlines, een luchtvaartmaatschappij die werd gelanceerd in 1945, om de hoofdstad van Addis Abeba, Ethiopië en bepaalde andere steden van het land Oost-Afrika, te verbinden met verleidelijke bestemmingen overal in de wereld inclusief Parijs, Washington, Bangkok, Singapore, Seoul, ...

Uw vlucht met Ethiopian Airlines start mogelijk pas na enkele uren vanwege een onverwachte vertraging. Ga na of uw zaak voldoet aan de compensatievoorwaarden.

Vanwege bepaalde omstandigheden die al dan niet door uw Afrikaanse luchtvaartmaatschappij worden afgehandeld, kan uw vlucht worden vertraagd omdat deze kan worden geannuleerd en uitgesteld.

Is uw schade te herstellen? Neem onmiddellijk contact op met een advocaat om uw belangen te verdedigen

Annulering of vertraging van een vlucht? Dit terugkerende probleem voor vliegtuigpassagiers leidt tot verhaal, maar weinig reizigers zijn zich bewust van hun rechten en weinigen durven deze te verdedigen.

Hulp bij het ontwerpen van uw schadevergoedingsbestand? Advocaten die gespecialiseerd zijn in luchtconsumentenwetgeving bieden u, naast volledige assistentie, de leiding over uw zaak en maximaliseren uw kansen op het verkrijgen van een vergoeding.

Niet-geldelijke schade door vertraging / annulering? Welke criteria voor de berekening van de vergoeding

De berekening van de vergoeding? Het bedrag is als volgt ingesteld:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Uw bagage en reisdocumenten controleren voordat u op uw vliegtuig stapt? Dit is wat de passagier meestal doet voordat hij naar de luchthaven vertrekt. Dit is echter niet alles waar u zich zorgen over hoeft te maken. U moet bijvoorbeeld op de hoogte zijn van uw rechten als luchtverbruikers. Er moeten maatregelen worden genomen om bepaalde delicate situaties aan te pakken die uw vliegtuigreis en het vakantieprogramma kunnen verpesten.

Vliegtuigvertragingen behoren tot de meest voorkomende en meest voorkomende verwondingen van luchtreizigers. Deze kunnen worden hersteld door compensatie, waarvan het bedrag wordt bepaald op basis van de vliegafstanden.

Geannuleerde vlucht

Vliegen met een Afrikaanse luchtvaartmaatschappij zoals Ethiopian Airlines, naar een Europese bestemming zoals Parijs? Om in aanmerking te komen voor compensatie in geval van vertraging zijn de volgende criteria van toepassing:

- Duur van de vertraging> 3 uur, bij aankomst
- De geannuleerde vlucht is gepland vanuit een stad in Europa
- De belangrijkste oorzaak van annulering is geen overmacht.

Het is veel waarschijnlijker dat u een vergoeding krijgt wanneer u met een Europees bedrijf reist. In het geval dat de exploitant Afrikaans, Amerikaans of Aziatisch was, ... is het recht op compensatie beperkt tot de geografische locatie van de luchthaven van vertrek.

Overbooking

en overboekte vlucht van Ethiopian Airlines? In een dergelijke situatie worden passagiers willekeurig gekozen door de luchtvaartmaatschappij die de vlucht uitvoert, dus helaas worden ze over het algemeen geïmproviseerd behandeld als ze weigeren de aanbiedingen te accepteren die hun vervoerder hen gewoonlijk gratis diensten aanbiedt of zelfs voorrechten om van plaats te wisselen.

Wanneer u ziet dat uw stoel is toegewezen aan een andere passagier, wordt u in het algemeen verondersteld de orders van uw vervoerder te accepteren die u vraagt het vliegtuig te verlaten door wederzijds bepaalde voordelen te genieten (overnachting, eten, persoonlijke assistentie, ...)

Overboekte passagiers moeten zich stoelen op de route veroorloven na hun eerste vlucht. Slachtoffers van deze praktijk komen in het algemeen in aanmerking voor een forfaitair bedrag omdat ze meestal met een flagrante vertraging (meer dan drie uur) op hun bestemming aankomen.

Vlucht gemist

Mis je je vlucht? Er is altijd een tijdslimiet om aan boord van uw vliegtuig te gaan. Door deze periode te overschrijden, riskeert de passagier zijn reservering en zijn instaprecht te verliezen. Deze situatie wordt in feite elk jaar door duizenden passagiers onderzocht.

Het is niet jouw schuld om te laat op de luchthaven van doorvoer aan te komen, daarom moet je koerier voor je zorgen en een andere stoel voor je reserveren, en je zelfs compenseren als je bij aankomst, je zag dat de vertraging buitensporig was.

Vul het klachtenformulier in

1 thought on “Ethiopian Airlines

  1. Mijn 3 vluchten werden geannuleerd door de luchtvaart maatschappij (zonder de passagier op de hoogte te brengen). Ik heb contact opgenomen met de maatschappij en ze zeiden dat ik mijn vlucht kon wijzigen maar vlieg niet meer vanuit Maleysie naar Kenya.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *