Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Evelop Airlines

Evelop Airlines, een luchtvaartmaatschappij die alleen chartervluchten aanbiedt van Madrid naar Cancun, Havana, Punta Cana en Mauritius, ...

Juridische experts staan altijd voor u klaar!

Elke passagier die wegens vertraging of annulering aan de grond wordt genageld, kan tussen de 250 en 600 euro krijgen als officiële compensatie, toegekend door de Europese wetgeving.

U mag echter nooit verwachten dat het de luchtvaartmaatschappij biedt. Luchtvaartmaatschappijen kunnen voor de passagier zorgen tot hun volgende instap, maar ze weigeren meestal te compenseren.

Een vergoeding voor jezelf claimen is verre van eenvoudig. Het is verplicht om uw vordering tot schadevergoeding toe te vertrouwen aan een juridisch expert.

Hoe wordt de waarde van schade beoordeeld?

Een vergoeding wordt alleen berekend op basis van de afstand van de reis per vliegtuig, als volgt:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Op het billboard op de luchthaven kijken voor een vluchtvertraging? Passagiers vrezen buitensporige vertragingen, die kostbare tijd op de luchthaven kunnen verspillen.

Je vlucht was vertraagd en je hebt eindelijk besloten om je vertrouwd te maken met je rechten? Volgens de Europese regelgeving kunt u profiteren van een vergoeding wanneer uw vlucht vertraagd opstijgt.

Wat de Europese wetgeving (261/2004) onderscheidt van andere voorschriften ter bescherming van passagiers en de bescherming van hun rechten, is dat slachtoffers de mogelijkheid krijgen om zaken te bepleiten die verband houden met reizen die vijf jaar geleden zijn gemaakt. Hiermee kunnen ze geld verdienen aan al het ongemak dat ze vijftig of zestig maanden geleden hebben geleden.

Geannuleerde vlucht

We verdienen een vergoeding wanneer een vlucht wordt geannuleerd door de luchtvaartmaatschappij Evelop Airlines. Er moet natuurlijk worden bevestigd dat er geen grote krachten zijn die het ongemak veroorzaken dat de Spaanse luchtvaartmaatschappij aan al haar klanten veroorzaakt door hun vlucht te annuleren.

Een reparatie krijgen? Het mag geen uitzonderlijke omstandigheid zijn (staking door luchthavenpersoneel, weer, enz.) Die de oorzaak van de schade is. Alleen schade die aan de luchtvaartmaatschappij kan worden toegerekend en die vergoed kan worden.

Overbooking

De compensatie waarin Europese regelgeving voorziet in geval van overboeking is vergelijkbaar met die voor vertraagde en geannuleerde passagiers.

Passagiers die op hun luchthavens aan de grond worden genageld na een overboekte Evelop Airlines-vlucht kunnen een vergoeding van 250 euro ontvangen. Dit is het minimale bedrag dat ze in hun zakken kunnen stoppen telkens wanneer ze het slachtoffer worden van deze verkooptechniek.

Opgemerkt moet worden dat de compensatie voor slachtoffers van overboeking wordt geëvalueerd en berekend, met name op basis van de routes van hun vluchten.

Vlucht gemist

Aan de grond worden gezet nadat hij er niet in was geslaagd zijn vliegtuig te vangen voor zijn aansluitende vlucht. We houden er waarschijnlijk niet van geraakt te worden door zo'n ergernis. Dit is moeilijk te beheren. Als u uw vliegtuig mist, kan het uren of zelfs dagen duren voordat u weer op een andere vlucht kunt stappen.

In de hoop dat de vertraging die de schade veroorzaakt niet het gevolg was van het verschijnen van een geval van overmacht, omdat er in dit geval geen toegang is tot enige schadevergoeding.

De belangrijkste krachten zijn de uitzonderlijke omstandigheden die niet kunnen worden beheerd of gecontroleerd door de luchtvaartmaatschappijen in het beeld van de klimatologische omstandigheden, de afwezigheid van de luchtverkeersleiders, de natuurrampen, de verslechtering van de start- / landingsbanen, ...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code