Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Ewa Air

Ewa Air, een Franse luchtvaartmaatschappij die zich ertoe verbindt om bestemmingen in de Comoren Archipel te bedienen naast bepaalde eilanden in de Indische Oceaan, waaronder Madagaskaanse bestemmingen, ...

Het ongemak en de schade veroorzaakt door deze luchtvaartmaatschappij kunnen worden hersteld, ongeacht of de betreffende vluchten zijn gepland vanaf een Europese of niet-Europese luchthaven.

Je belangen verdedigen bij een luchtvaartmaatschappij ... Welke oplossing kunnen advocaten bieden aan slachtoffers?

Kunt u geen claim indienen voor de verdediging van uw rechten die door Ewa Air zijn opgegeven? Daar is altijd tijd voor. Hulp is gemakkelijker gemaakt door externe compensatiespecialisten voor luchtreizigers. Passagiers hoeven alleen hun vluchtnummer of boekingsreferentie voor advocaten te sturen om te controleren of hun vlucht voldoet aan de criteria voor forfaitaire schadevergoeding.

Compensatie na een vliegtuigvertraging ... Hier is een voorbeeld van een schaal voor het berekenen van de compensatie

Een Europese schaal is gevalideerd om de waarde van de compensatie te bepalen die de verschillende soorten schade die luchtgebruikers hebben geleden, kan herstellen:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Een vluchtvertraging was te wijten aan een mechanisch probleem, gebrek aan personeel aan boord als gevolg van een staking, ...? Let op: een vluchtonderbreking geeft logischerwijs recht op compensatie.

Luchtvaartmaatschappijen kunnen overmacht gebruiken als reden om verzoeken van passagiers die een schadevergoeding eisen te weigeren.

Volgens het Europese Hof van Justitie zijn de technische en mechanische problemen niet buitengewoon. Uw recht op schadevergoeding blijft behouden, het is echter aan u om ze te verdedigen.

Geannuleerde vlucht

Wanneer uw Ewa Air-vliegtuig niet opstijgt, laat de luchtvaartmaatschappij u geloven dat deze schade te wijten is aan een omstandigheid die deze niet kan beheersen, en aangezien de wet exploitanten vrijstelt van het betalen van schadevergoeding als overmacht de oorzaak is van verstoring van hun vluchtschema, zullen ze er alles aan doen om u te overtuigen dat uw verbinding niet in aanmerking komt voor reparatie.

Controleer zorgvuldig of het inderdaad een onvoorziene gebeurtenis was (weer, staking van luchtverkeersleiders, veiligheidsproblemen, ...) want anders krijg je de mogelijkheid om compensatie te verkrijgen.

Overbooking

Een overboekte Ewa Air-vlucht? Dit is genoeg om ontevredenheid te veroorzaken bij vijf of zes passagiers die op de luchthaven moeten wachten totdat ze door hun exploitant weer naar een ander vliegtuig worden gerouteerd dat naar hun bestemming wordt ingezet.

In de tussentijd hebben deze ongelukkige passagiers de mogelijkheid om van deze situatie te profiteren door ook te genieten van een gratis overnachting in het hotel, eten en compensatie.

Een vergoeding ontvangen voor het overboeken van uw vliegtuig? Dit is mogelijk als de passagier drie uur te laat op zijn eindbestemming aankomt (vergeleken met de vertrektijd van zijn eerste vlucht).

Vlucht gemist

Mis je verbindingsvlucht? Dit is genoeg om minstens één vakantiedag te missen. De passagier kan ook zijn hotelreservering zien vervallen, ...

Passagiers die hun aansluiting missen, lopen enkele uren op de luchthaven vast voordat ze een vervangende vlucht aanbieden.

Vlieg je na vier uur of meer te laat? De modus "toegang tot compensatie" wordt geactiveerd wanneer de vertraging bij het landen van de vlucht meer dan 180 minuten bedraagt.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *