Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Flydubai

Flydubai, een luchtvaartmaatschappij die haar hub in Dubai verbindt met negentig bestemmingen wereldwijd, waaronder 25 Europese luchthavens.

Bespaar uzelf het gedoe ... Neem contact op met een juridische expert en verdedig uw rechten vanuit uw huis:

Wordt u geconfronteerd met een blessure waarvan Flydubai rechtstreeks heeft bijgedragen aan het optreden ervan? U bent zeker op zoek naar een specialist op juridisch gebied, waartoe u zich kunt wenden en hem de oprichting en behandeling van uw dossier en de analyse van uw zaak kunt toevertrouwen.

Wetende dat de schade als gevolg van vertragingen en annuleringen of overboekingsvluchten herstelbaar en compensabel is, moet men worden georiënteerd of verdedigd door een advocaat die gespecialiseerd is in het luchtconsumentenrecht.
Sommige advocatenkantoren bieden u een gratis online consultatieservice voor de verificatie en analyse van uw zaak of de bevestiging van uw recht op compensatie.

De service is 100% gratis. Vergoedingen die worden geschat op (30% van het totale bedrag van de schadevergoeding) zijn niet vrijgesteld door advocaten indien geen schadevergoeding wordt betaald.

Hoeveel bedraagt de schadevergoeding in geval van letsel?

De waarde van de compensatie wordt in feite berekend volgens een precieze schaal, namelijk:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Een Flydubai-vlucht is na een vertraging van drie uur of meer niet opgestegen op de startbaan van uw luchthaven? U en alle passagiers die met u aan boord reizen, komen in aanmerking voor compensatie.

De wet veroordeelt luchtvaartmaatschappijen van de Europese Unie om compensatie te betalen voor alle passagiers die vertraging hebben opgelopen voorbij de toegestane limiet (3 uur).

Luchtvaartmaatschappijen die tot landen buiten de EU behoren, worden ook beïnvloed door de consumentgerelateerde regelgevingstekst in de Europese Unie, maar alleen als hun vlucht vertrekt op een startbaan op een EU-luchthaven.

Annuleren

Uw Flydubai-vlucht van Zagreb naar Dubai is geannuleerd vanwege de afwezigheid van de piloten? Of dit nu te wijten is aan een staking door de pilotenbond die een verhoging van het loon of een vermindering van de arbeidstijd claimt, ... uw zaak kan worden hersteld door de betaling van een vergoeding.

Het ongemak veroorzaakt door de mechanische en technische storingen van het vliegtuig is ook te herstellen.

Om te profiteren van uw rechten als vliegtuigpassagier, is het opstellen van een claimdossier een essentiële stap.

Overbooking

Vlucht overboeking? Deze praktijk, die vaak irriterend is voor passagiers, is goedgekeurd door de International Air Transport Association. Dankzij een wet die is opgesteld en goedgekeurd door leden van het Europees Parlement (in 2004 konden slachtoffers van overboeking schadevergoeding eisen voor het herstel van hun letsel.

Omdat dit ongemak in het algemeen een aanzienlijke vertraging veroorzaakt voor de overboekte passagiers, wordt het nog steeds gedekt door een reparatie, evenals de schade als gevolg van de annulering en de late aankomst van de vluchten.

Vlucht gemist

Gemiste wedstrijd, het is gewoon de nachtmerrie van passagiers die vluchten met tussenstops maken. Een wedstrijd missen? U mag een aansluitende vlucht missen wanneer u reist op een lijn met een nauwe match, de tijd tussen de aankomst van het eerste vliegtuig en de start van het tweede vliegtuig is te kort.

Als de verbinding ontbreekt, wordt de passagier naar een ander apparaat geleid dat naar zijn bestemming is geïmplementeerd. De kosten van zijn nieuwe reservering worden gedragen door het bedrijf dat zijn ongemak veroorzaakt. Dergelijke schade kan echter alleen worden hersteld door de betaling van een vergoeding.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *