Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Germania

Germania, een internationale luchtvaartmaatschappij. Met een vloot van 29 vliegtuigen, geleverd door de Franse luchtvaartfabrikant Airbus (23 A319 en 6 A3261), spreidt de Duitse luchtvaartmaatschappij zijn vleugels uit naar meer dan vijftig bestemmingen, waaronder 30 luchthavens in Europa.

Om een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht in aanmerking te laten komen voor reparatie, moet de luchtvaartmaatschappij op een luchthaven in Europa zijn gevestigd, en dit is het geval voor Germania, met hoofdkantoor in Berlijn.

Online bereikbaar ... advocaten en adviseurs staan altijd voor u klaar:

Advocaten staan klaar om voor u te vechten en voor alle bevooroordeelde reizigers die gerechtigheid zoeken.

Je kiest er niet voor om slachtoffer te worden, maar het kan plotseling gebeuren, vooral als je tijdens vakantieperiodes reist. Deze juridische experts kunnen de slachtoffers de juridische bescherming bieden die nodig is om niettemin een deel van het ongemak te verhelpen dat wordt veroorzaakt door de annulering of late aankomst van hun vlucht.

Herstelcompensatie is uw recht, bereken het in een minuut:

Minimaal 250 euro wordt aangeboden aan slachtoffers van vertragingen. Ontdek hoeveel er is gereserveerd voor vergoeding van uw verlies:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Germania kan je een dag van je vakantie beroven, hoe is het gedaan? Vanwege een mechanisch defect of andere problemen die door het Europese Hof van Justitie niet als grote krachten worden beschouwd, zoals de klimatologische omstandigheden, ... kan uw vlucht vertraging oplopen door de gebieden pas na een paar uren en soms 's nachts.

Zelfs als u naar de rechtbank moet stappen om uw rechten te doen gelden, moet u dit zonder aarzeling doen, omdat het de enige oplossing is om de vergoeding te krijgen die u echt verdient na het lijden van zo'n ongemak.

Geannuleerde vlucht

Wanneer een vlucht wordt geannuleerd, moeten passagiers vaak enkele uren wachten, soms een hele dag, voordat ze een nieuwe vlucht krijgen aangeboden.

Ongeacht de naam van uw luchtvaartmaatschappij, u bent de helft van uw vliegticket verschuldigd of zelfs meer in geval van enig ongemak, inclusief de annulering van de vlucht.

Volgens de geldende voorschriften hebben geannuleerde passagiers duidelijk recht op compensatie, tenzij overmacht de oorzaak is van hun ongemak. Hun vliegtuig was bijvoorbeeld aan de grond na een storm of tyfoon, staking door luchtverkeersleiders, ...

Overbooking

Op weg naar de gate, heeft de stewardess u verhinderd aan boord van het vliegtuig te gaan vanwege de overboeking? Weet dat elk jaar vijftigduizend passagiers zoals jij door deze schade worden getroffen.

Deze statistieken zullen u misschien verbazen, maar niet uw luchtvaartmaatschappij die met alle middelen probeert haar verkoop te optimaliseren. Luchtvaartmaatschappijen weigeren te vertrekken met lege stoelen. Ze voorspellen dat sommige passagiers hun verbinding zullen missen vanwege de late aankomst van hun eerste vliegtuig, ze zijn praktisch overboekt.

Vlucht gemist

Vertraging op een Germania-vlucht die uit twee routes bestaat? De passagiers ontvangen een vergoeding wanneer deze vertraging ongemak op de luchthaven veroorzaakt.

De schadevergoeding kan niet worden afgewikkeld als er geen claim wordt ingediend.

Als de rechtbank opmerkt dat het probleem dat leidde tot de late aankomst van de oorspronkelijke vlucht niet door de luchtvaartmaatschappij kon worden opgelost, is in dit geval geen compensatie beschikbaar.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *