Claim schadevergoeding voor uw letsel bij GOL Transportes Aéreos

GOL Transportes Aéreos, het Braziliaanse transportbedrijf dat zich sinds de lancering heeft verbonden om goedkope vluchten aan te bieden.

Bent u op zoek naar een advocaat? Neem binnen twee minuten online contact met hem op

Schade veroorzaakt op de luchthaven na een annulering van een GOL Transportes-vlucht, een overboeking of een late landing van een vliegtuig? Dit zijn de meest voorkomende gevallen in de luchtvervoerssector die recht geven op compensatie.

Hoewel ze worden ondersteund door een wet en een officiële wettekst, moeten vliegtuigpassagiers inderdaad worden verdedigd door specialisten op het gebied van consumentenrechten.

Elektronisch contact opnemen met een advocaat? Het is kinderspel nu. Doe het met je ogen dicht.

Uw compensatieberekening in dertig seconden:

Deze schaal helpt u om uw schade in enkele seconden te beoordelen:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Aangekomen op de luchthaven in een goed humeur, snel en gemakkelijk de veiligheidscontrole passeren en dan plotseling, door de status van zijn vlucht op het display te controleren, ontdekken we dat hij vertraging heeft.

Compenseren voor teleurstelling van passagiers? Dit is mogelijk dankzij de Europese verordening 261/2004.

De reparatie waarop de passagier aanspraak kan maken door vertraging op te lopen, ligt tussen de 250 en 600 euro.

Om voor deze vergoeding in aanmerking te komen, moet aan bepaalde voorwaarden zijn voldaan, namelijk:

- In het geval van GOL Transportes Aéreos (niet-Europese exploitant), moet de vlucht opstijgen vanaf een luchthaven in Europa
- Er is geen overmacht aan de oorsprong van de schade die de vertraging veroorzaakt.

Geannuleerde vlucht

Het annuleren van vluchten wordt gekwalificeerd als herstelbare schade die derhalve aanleiding geeft tot schadevergoeding. Als zijn vliegtuigreis mislukt, kan de luchtvaartmaatschappij de betaling van schadevergoeding aan de slachtoffers niet voorkomen, tenzij het een niet-Europees bedrijf is en de geplande vlucht volgens schema vertrekt. van een stad die buiten Europa ligt.

Ter informatie: de belangrijkste troepen (weer, staking van luchthavencontroleurs, enz.) Die de annulering van luchtroutes veroorzaken, elimineren de verantwoordelijkheid van passagiers voor hun slachtoffers.

Overbooking

1/10000 passagiers, geconfronteerd met overboeking. Deze handelspraktijk die door de meeste luchtvaartmaatschappijen wordt toegepast om hen te helpen hun verkoop en inkomsten te verbeteren, geeft recht op compensatie.

Heeft u een vergoeding nadat u het aanbod van zijn luchtvaartmaatschappij hebt geaccepteerd? Het ontslaat de vervoerder niet van een vergoeding van 250, 400 of 600 euro.

Vlucht gemist

Een vlucht boeken met een tussenstop? Passagiers reizen het liefst op indirecte routes omdat de prijzen veel goedkoper zijn in vergelijking met non-stop tarieven, vooral als het een lange afstandsvlucht is. Het boeken van een multi-route vlucht kan echter het risico op vertraging van vijf uur of meer verhogen door uw verbinding te missen.

Zijn connectie gemist na de late aankomst van zijn vliegtuig? Het is de luchtvaartmaatschappij die de vertraging heeft veroorzaakt om de leiding over het slachtoffer te nemen en hem te vergoeden als zijn zaak voldoet aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de forfaitaire vergoeding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code