Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Helvetic Airways

Helvetic Airways, een luchtvaartmaatschappij gevestigd op de internationale luchthaven van Zürich in Zwitserland. Het is een low-cost carrier die ook een hub heeft op Bern Airport. Het stelt een vloot van twaalf vliegtuigen in dienst door een luchtnetwerk van veertig bestemmingen te exploiteren.

Juridische experts zijn exclusief toegewijd aan uw verdediging:

Juridische experts met de capaciteit om de verschillende geschillen op te lossen die van invloed kunnen zijn op het reizen van luchtreizigers, zoals het annuleren van vluchten, hun late aankomst op de bestemming vanwege een vertraging als gevolg van een technisch probleem, overboeking, enz.

Nadat u hebt bevestigd dat uw vlucht aan de compensatiecriteria voldoet, aarzel dan niet om hen uw reisdocumenten toe te sturen zodat zij de procedure voor het aanvragen van compensatie kunnen uitvoeren, die kan veranderen afhankelijk van het geval van de passagier en de aard van het verlies .

Hoeveel euro kunnen we ontvangen door ongemak met Helvetic Airways te ervaren

Deze schaal helpt u bij het berekenen en voorspellen van het bedrag van de vergoeding die u kunt claimen

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Volgens de door het Europees Parlement vastgestelde regels hebben passagiers die met een vertraging van drie uur op hun bestemming aankomen toegang tot compensatie tot 250 euro voor korte afstandsvluchten, 400 euro voor middellange afstandsverbindingen, ...
Hoewel luchtvaartmaatschappijen, waaronder Helvetic Airways, wettelijk verplicht zijn klachten van hun passagiers te accepteren en erop te reageren, weten passagiers echter hoe ze aansprakelijkheid kunnen vermijden. Om een dergelijk ongemak te herstellen, hebben ze nog steeds de hulp van een advocaat nodig.

Geannuleerde vlucht

Als onderdeel van de maatregelen van het Europees Parlement hebben passagiers wier vlucht is uitgesteld de mogelijkheid om te worden gecompenseerd door hun exploitanten, wiens te betalen bedrag tussen de 250 en 600 euro ligt.

Hoewel ze verplicht zijn om hun klanten over hun volledige rechten te informeren, vermijden luchtvaartmaatschappijen dit echter en weigeren ze zelfs hun verantwoordelijkheid te aanvaarden voor het ongemak veroorzaakt door de verstoring van hun vluchtschema.

Overbooking

Uit zijn vliegtuig worden gesleept, niet omdat hij geen geldig inreisvisum of instapkaart heeft, maar omdat de luchtvaartmaatschappij Helvetic Airways zijn vlucht heeft overboekt!

Door te bevestigen dat hun vlucht is oververkocht, kiest de luchtvaartmaatschappij de passagiers die afstand moeten doen van hun reservering door een ter plaatse gemaakte trekking. Passagiers die hun stoelen verlaten, keren niet terug naar hun huizen, maar wachten op de luchthaven tot de volgende vlucht naar hun bestemming gereed is om op te stijgen.

De uren die op de luchthaven worden doorgebracht, worden inkomsten gegenereerd. Reizigers kunnen profiteren van een vergoeding van 250 euro, 400 euro of 600 euro.

Vlucht gemist

Vluchten met tussenstops worden soms uitgevoerd door twee of meer luchtvaartmaatschappijen. Het risico om een wedstrijd te missen is in dit geval groot.

Na het missen van hun aansluitende vlucht, moet de passagier drie of vier uur wachten op de luchthaven voordat hij een vervangende vlucht kan nemen. Deze wachturen zijn inderdaad te compenseren. 250 euro voor elke vlucht van een afstand van 1500 km en 600 euro voor elke verbinding van een kilometerreis groter dan of gelijk aan 3500 km.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code