Claim schadevergoeding voor uw letsel bij HOP!

HOP! Air France is een bedrijf met een vloot van meer dan honderd vliegtuigen die op binnenlandse, regionale en intercontinentale vluchten worden ingezet.

De luchtvaartmaatschappij die in Parijs is gevestigd, wordt getroffen door de wet die is opgesteld door de wetgeving van de Europese Unie die de rechten van luchtgebruikers beschermt en wordt toegepast op de luchtvaartmaatschappijen om schade aan hun passagiers te beperken tot de vertragingen, overboekingen en annuleringen, ...

Neem contact op met een compensatiespecialist

Om administratieve rompslomp te voorkomen en stress te claimen door te voorkomen dat ze in een toestand van ontmoediging raken, kunnen passagiers worden bijgestaan door ervaren advocaten.

Met online startups kunnen slachtoffers van luchtdoden binnen drie minuten verifiëren of ze in aanmerking komen voor een uitkering door simpelweg hun vluchtnummer te laten vallen.

Door hun dossiers toe te vertrouwen aan advocatenkantoren, zijn passagiers altijd winnaars. Geen kosten zullen worden uitbetaald in geval van falen. Aan de andere kant worden de geïnde vergoedingen (op het bedrag van de vergoeding) geschat op slechts 30%.

Wat is de hoeveelheid geld om het ongemak te herstellen

Luchtcompensatie wordt berekend op basis van de afgelegde afstand van het vliegtuig:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Zoals HOP! Is een Europese luchtvaartmaatschappij, die drie uur te laat aankomt, resulteert in een schadevergoeding.
Passagiers die te maken hebben met vertragingen (gelijk aan of langer dan 3 uur) hebben recht op een schadevergoeding.

De Franse luchtvaartmaatschappij is ook vrij om compensatie te betalen in het geval dat haar rotaties zijn beïnvloed door uitzonderlijke omstandigheden (weer, controleurs staking, ...)

Overbooking

Luchtvaartmaatschappijen overboeken op hun verschillende vluchten in afwachting van de afwezigheid van sommige van hun passagiers bij het inchecken, met als doel om een ​​hoog opvullingspercentage op hun routes te garanderen. In het tegenovergestelde geval staan ​​ze echter voor een dilemma dat alleen kan worden opgelost door bepaalde passagiers uit het vliegtuig te evacueren.

De slachtoffers van deze praktijk hebben de mogelijkheid om schadevergoeding te eisen, zelfs als hun bedrijf hen een geldbedrag biedt in ruil voor hun zitplaatsen.

Annulering van vluchten

Aankondiging van de annulering van uw vlucht, HOP! koste wat het kost om u te vinden op de vlucht die het dichtst bij uw oorspronkelijke verbinding ligt, want in geval van een vertraging van drie uur is het Franse bedrijf verplicht om u een vergoeding te betalen; daarnaast moet het voor u zorgen tot het opstijgen uw vervangende vlucht.

Als gevolg van haar aanwezigheid in een lidstaat van de Europese Unie zijn al haar geannuleerde vluchten compensabel, tenzij ze erin is geslaagd het bestaan ​​van grote troepen te bewijzen.

Vlucht gemist

Zijn correspondentie niet gevonden? Dit is voldoende om in aanmerking te komen voor compensatie, zelfs als de vertraging op de eerste vlucht, die de schade veroorzaakte (gemiste match), licht was, tenzij hij in staat was om aan boord te gaan van een andere door de luchtvaartmaatschappij die verantwoordelijk is voor het ongemak, en aankomt op zijn laatste bestemming met een vertraging van minder dan honderdtachtig minuten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code