Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Japan Airlines

Japan Airlines, de toonaangevende luchtvaartmaatschappij in het Aziatische land bedient meer dan 200 internationale routes door de verschillende hubs, waaronder Tokyo-Haneda en Narita, te verbinden met meer dan tweehonderd bestemmingen verspreid over 54 verschillende landen.

In geval van vertraging of annulering komen JA-vluchten in aanmerking voor compensatie, mits ze worden gepland vanuit een stad in de Europese Unie.

Uw zaak toevertrouwen aan advocaten? Het is nu mogelijk!

Advocaten die zich bezighouden met de vergoeding van schade veroorzaakt door luchtvaartmaatschappijen, zijn alleen bedoeld voor vertraagde of overboekte reizigers wier voornaamste missie is om hen te helpen bij het oplossen van juridische problemen in verband met hun reis met de verschillende Europese luchtvaartmaatschappijen. of niet-Europeanen die actief zijn in de lucht van de EU-landen.

Compensatie voor vertraagde of overboekte passagiers, hoe wordt dit beoordeeld?

Afhankelijk van alleen de vliegroute. De waarde van de compensatie neemt toe en af met de afstand van de vlucht:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Alle vertragingen met betrekking tot luchtpassagiers, uiteraard veroorzaakt door hun exploitanten, zijn te compenseren, tenzij bepaalde omstandigheden waarop zij geen invloed hebben, de oorzaak waren.

De wet bepaalt dat elk geval van buitengewone omstandigheid buiten de controle van de luchtvaartmaatschappij geen recht geeft op compensatie.

Voor uw informatie komt u alleen in aanmerking voor een vergoeding als de vertraging meer dan drie uur bedraagt.

Geannuleerde vlucht

Omdat ze weten dat annuleringen kunnen leiden tot zware compensatie, doen luchtvaartmaatschappijen, waaronder Japan Airlines, geen moeite om te voorkomen dat passagiers voor dit recht vechten.

Toegang tot een forfaitaire vergoeding wordt echter bewaard door een tekst van een officiële wet, maar om een vergoeding te verkrijgen, wordt de tussenkomst van een specialist ten zeerste aanbevolen.

Recht hebben op terugbetaling in geval van annulering van de vlucht? Dit heeft niets te maken met de financiële compensatie, omdat deze bedoeld is voor het herstel van uw morele ongemak veroorzaakt door uw operator.

Overbooking

Na het instappen in hun Japan Airlines-vliegtuig worden sommige passagiers verrast door de opdracht van de stewardess die hen vraagt om uit te stappen omdat er geen lege stoelen meer aan boord zijn. Dit ongemak waarmee passagiers worden geconfronteerd, met name reizigers in economy class, geeft aanleiding tot compensatie.

Eenmaal aan boord mag een passagier niet van boord gaan tenzij het bedrijf heeft vastgesteld dat dit een gevaar vormt voor de veiligheid van passagiers of bemanningsleden.

Het bedrag dat uw bedrijf moet betalen, is niet afhankelijk van de wachttijd, maar van het aantal kilometers tussen uw vertrekpunt en uw aankomst.

Vlucht gemist

Vertragingen op vluchten met tussenlandingen kunnen verhinderen dat de passagier zijn reis voortzet door niet aan boord te gaan van zijn tweede vlucht. Dit gebeurt wanneer u reist op een indirecte vlucht waarvan de twee routes worden uitgevoerd door twee verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Om erachter te komen of zijn schade al dan niet aanleiding geeft tot reparatie, moet de passagier het tijdstip van aankomst van zijn laatste vliegtuig vergelijken met dat vermeld in zijn ticket. Vertragingen van 3 uur worden als buitensporig beschouwd en bieden daarom toegang tot reparatie.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *