Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Jet Airways

Jet Airways, de tweede luchtvaartmaatschappij in India After Air India, en een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in Azië, beheert een multi-hubnetwerk met 65 steden, waaronder 20 internationale bestemmingen zoals Abu Dhabi, Londen, Amsterdam en Parijs, ...

Advocaten bieden hun diensten aan om u snel te compenseren

Jet Airways-vlucht vertraagd, geannuleerd of uitgesteld? Er is nog geen schadevergoeding betaald. Komt u in aanmerking? Met slechts één klik kunt u de hoop doen herleven dat u een vergoeding krijgt voor de schade die u hebt geleden door de schuld van uw vervoerder.

Door een claimaanvraagformulier in te vullen, wordt informatie over de vlucht en de passagier (reserveringsreferentie, vertreklocatie, etc.) verzonden naar juridische expertsvergadering om het dossier te analyseren en de passagier onmiddellijk te informeren over de mogelijkheden om een vergoeding te krijgen en hoe hoog zijn vergoeding is vastgesteld.

Afhankelijk van welke factorcompensatie wordt beoordeeld:

De herstelkosten die door de exploitanten worden betaald, kunnen variëren afhankelijk van de route van de route:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Vliegreizen gaan mogelijk niet altijd zoals gepland. Passagiers hebben zelfs het recht om in geval van vertraging door hun exploitanten te worden gecompenseerd, ze zijn vaak slecht op de hoogte van hun rechten.

Claimen na vertraging door Jet Airways? Het is niet eenvoudig genoeg om een reparatie te krijgen. Luchtvaartmaatschappijen kunnen zich op uitzonderlijke omstandigheden beroepen om hun deel van de verantwoordelijkheid voor het ongemak dat de goede werking van de reis beïnvloedt, te vermijden.

Geannuleerde vlucht

Er is niets erger dan te weten dat uw vlucht enkele minuten voor uw geplande vertrektijd is geannuleerd.

De schade die kan worden geleden bij het reizen met een luchtvaartmaatschappij is voornamelijk te herstellen. Om hun rechten te kunnen claimen, moeten passagiers de wet echter goed begrijpen.

De verschillende gebeurtenissen die leiden tot de annulering van vluchten geven aanleiding tot compensatie, behalve die welke zich voordoen als gevolg van uitzonderlijke omstandigheden (weer, problemen in verband met de beveiliging van de luchthaven, enz.).

Overbooking

Een passagier de toegang tot het vliegtuig wordt ontzegd ondanks een instapkaart? Dit kan alleen te wijten zijn aan overboeking.

Luchtvaartmaatschappijen zoals Jet Airways schatten dat 5-10% van de passagiers hun vlucht zal missen als ze 100% van hun vliegtuig willen bedienen. Ze aarzelen zelfs geen moment om gebruik te maken van deze praktijk.

Dit ongemak dat zich voor elke vlucht kan voordoen, moet door de luchtvaartmaatschappij worden hersteld.

Vlucht gemist

De verordening die het Europees Parlement in 2004 heeft opgesteld, is ook van toepassing op passagiers die hun vlucht hebben gemist op doorreis.

Gemiste verbindingen kunnen het gevolg zijn van een vertraging van 30 minuten of meer bij het opstijgen vanaf het vliegtuig dat het eerste deel van de route bedient.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *