Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Korean Air

Korean Air, een luchtvaartmaatschappij die deel uitmaakt van de Skyteam-alliantie. Het is gevestigd op Incheon International Airport en bedient negentig bestemmingen in zevenendertig landen.

Juridische experts zijn gespecialiseerd in passagiersrechten en kunnen u effectief verdedigen

Uw vlucht met Korean Air vanuit Rome-Fiumicino werd geannuleerd en uitgesteld zonder reden en zonder voorafgaande kennisgeving? Was u daarom genoodzaakt vier of vijf uur te wachten voordat u eindelijk instapte? Juristen staan tot uw beschikking en bieden u aan om de klachtenprocedure uit te voeren zonder kosten te innen totdat de procedure succesvol is.

Vooroordeel geleden? Welke vergoeding voorzag in de reparatie ervan

De compensatie wordt in feite beoordeeld aan de hand van een enkele factor, namelijk de afstand van de vlucht:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Is je Korean Air niet na een uur te laat vertrokken? Dit kan een echte beproeving zijn voor u en voor de duizenden passagiers die regelmatig vliegen. Helaas geeft een dergelijke vertraging geen toegang tot reparatie.

Het verkrijgen van een vergoeding wordt mogelijk na een bepaalde vertraging (minimaal 3 uur).

Gevallen met betrekking tot klimatologische omstandigheden of andere factoren die buiten het bereik van het bedrijf kunnen worden beoordeeld, kunnen niet worden hersteld.

Geannuleerde vlucht

Vanwege de plotselinge staking door luchthavenpersoneel kunnen verschillende vluchten worden opgeschort, inclusief uw verbinding. In een dergelijk geval heeft de luchtvaartmaatschappij er geen belang bij haar passagiers te compenseren, aangezien deze situatie niet onder controle is.

Een staking op uw luchthaven die het verkeer en dat van uw luchtvaartmaatschappij verstoort, kan echter worden gemeld door de piloten en cabinepersoneel. Uw bedrijf verbergt echter vaak de waarheid voor u, wetende dat u door deze situatie in aanmerking komt voor schadevergoeding.

Overbooking

Overboeking bij Korean Air? deze afschuwelijke praktijk die duizenden passagiers jaarlijks treft door hen in een situatie van schade te brengen, die gelukkig kan worden hersteld door een wet die is opgesteld om consumenten te beschermen tegen de verschillende ongemakken waarmee ze worden geconfronteerd, waaronder overboeking.

Compensatie moet alleen in de vorm van geld worden betaald (bankoverschrijving, contant geld, enz.). Reischeques worden niet geaccepteerd.

Tijdens het wachten op de luchthaven hebben overboekte passagiers ook recht op assistentie, telefoontjes / sms, eten en accommodatie voor het geval hun vervangende vlucht alleen voor de volgende dag is gepland.

Vlucht gemist

Verschillende gevallen worden niet als overmacht aangemerkt en geven dus recht op compensatie, inclusief vertragingen waardoor passagiers hun correspondentie niet kunnen afnemen. Deze kunnen worden gerepareerd zoals aangegeven in de tekst met betrekking tot de bescherming van de rechten van de consument, waarbij het recht op schadevergoeding wordt bepaald in geval van ongemak.

Aangekomen op zijn tweede luchthaven kan de passagier mogelijk niet in zijn tweede vliegtuig stappen. Hij moet controleren of de verstoring van zijn oorspronkelijke vlucht niet te wijten was aan het optreden van buitengewone omstandigheden, omdat hij in dit geval geen toestemming heeft om schadevergoeding te vorderen.

Vul het klachtenformulier in

2 thoughts on “Korean Air

  1. We arrived 8HRS later than expected. Because of later return in Hometown we were not able to take actions earlier

  2. 30 march flight Amsterdam Seoul
    Ordered seat 28G but the seat was something wrong to moved me 28J next to door. They told that I inside still could move
    But the put other lady on the seat???
    Frequent flyer of skyteam KLM even my luggage waiting , flying to daughter in NZ with 7 family members unbelievable bad service

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *