Claim schadevergoeding voor uw letsel bij LAN Airlines

LAN Airlines, een van de luchtvaartmaatschappijen die het grootste aantal Europese bestemmingen bedienen met Avianca vanuit Noord-Amerika.

Advocaten stellen hun oplossingen voor verdediging op afstand voor:

Advocaten die zeer rigoureus en nauwkeurig zijn, stellen voor om de oplossing van uw geschil met de Chileense luchtvaartmaatschappij te regelen.

Of u nu op of buiten het Europese continent reist, deze juridische experts beheersen de wetten en jurisprudentie op Europees en internationaal niveau.

Als communicator kunnen deze advocaten u informeren over uw rechten en de volledige verantwoordelijkheid nemen voor de verdediging van uw belangen door te zorgen voor een snelle en efficiënte verwerking van uw dossier.

Restauratieve vergoeding? Bereken het in één minuut:

Vanaf nu is er geen specialist meer nodig om uw ongemak te evalueren. Gebruik onze schaal om uw vergoeding te berekenen

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Reist u met het vliegtuig in de zomer of in de laatste weken van het jaar? Gedurende deze tijden is het zo moeilijk en zo complex voor luchtvaartmaatschappijen om punctueel te zijn.

Een eenvoudig probleem kan het schema van vluchten van luchtvaartmaatschappijen, inclusief uw vlucht, verstoren.

Mocht u op het billboard lezen dat uw vlucht met LAN Airlines is vertraagd, maak u geen zorgen, want u bent niet de eerste of de laatste die zulk ongemak ondervindt. Let gewoon op uw reisdocumenten, want u hebt ze nodig om uw schade te bewijzen en een reparatie te krijgen.

Annuleren

Vlucht geannuleerd zonder buitengewone omstandigheden? Het Europese Hof van Justitie eist van luchtvaartmaatschappijen dat ze transfers maken van 250 euro of meer naar de rekening van elke passagierslucht die zijn vliegtuig aan de grond ziet zonder vooraf door zijn exploitant te zijn geïnformeerd.

Er kan van tijd tot tijd iets misgaan. Zo'n overlast kan uw vakantieplan verstoren. Het belangrijkste is echter dat dergelijke schade aanleiding geeft tot schadevergoeding.

Overbooking

Passagiers die ermee instemmen hun reservering op te geven omdat hun vlucht overboekt is? Dit zijn de reizigers die geen haast hebben om hun bestemming te bereiken en die ook worden aangetrokken door de aanbiedingen en de voordelen die hun luchtvaartmaatschappij belooft in het geval ze ermee instemmen hun stoel aan andere reizigers op te geven.

Ongeacht het bedrag of de privileges die aan de slachtoffers worden geboden, ze hebben de mogelijkheid om een financiële vergoeding te claimen waarvan het bedrag is beperkt tot 600 euro.

Vlucht gemist

Bénéficier d’une indemnisation après avoir raté son vol de connexion ? Les conditions d’éligibilité à une compensation sont remplis sir :

- LAN Airlines est celle qui était à l’origine de ce préjudice,
- Le vol a décollé sur une piste d’un aéroport de l’union européenne.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *