Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Lufthansa

Lufthansa, een luchtvaartmaatschappij die elk jaar duizenden korte, middellange en lange-afstandsvluchten uitvoert, met een vloot van meer dan tweehonderdtachtig vliegtuigen.

Van Duitse oorsprong, moet dit bedrijf de regels naleven die zijn opgelegd door het EU-parlement die de betaling van compensatie aan elke geregistreerde passagier aangeven, die moreel ongemak ondervindt zoals vertragingen, annuleringen en instapweigering die zijn te wijten aan overboeking.

Stuur uw klachtendossier naar professionals

Kiezen om te worden verdedigd tegen zijn operator, door een juridisch expert? Het stelt hem eenvoudig in staat om zijn gemoedsrust te garanderen en zijn vergoeding te verkrijgen zonder de verplichting om contact op te nemen met de klantenservice van het Europese bedrijf.

Gespecialiseerde advocaten die in de plaats van de passagier voor de rechtbank kunnen verschijnen door in zijn voordeel schadevergoeding te eisen in overeenstemming met de geldende regelgeving en luchtwetgeving.

Evalueer zelf uw vergoeding

Wilt u het bedrag van uw vergoeding berekenen? Gebruik deze schaal:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Tijdens elke maand van het jaar kunnen duizenden vluchten worden beïnvloed door vertragingen, door vliegtuigstoringen of vanwege de PNC-staking, ... In dergelijke gevallen proberen luchtvaartmaatschappijen overeenkomsten te sluiten met hun passagiers door hen persoonlijke assistentie te bieden door de leiding over hen te nemen totdat ze hun een andere route naar hun bestemming aanbieden (een andere vlucht).

Luchtvaartmaatschappijen zoals Lufthansa doen echter hun best om een ​​belangrijk recht te verbergen dat elk van de benadeelde passagiers kan verdedigen in geval van morele nood.
Als de vlucht meer dan drie uur vertraging heeft, kunnen passagiers op de luchthaven inderdaad aanspraak maken op een vergoeding.
Financiële compensatie is een recht dat elke exploitant moet respecteren als zijn vlucht voldoet aan de voorwaarden om voor compensatie in aanmerking te komen:

- Vlucht uitgevoerd vanuit een bestemming in Europa (EU)
- Rotatie verzorgd door een EU-luchtvaartmaatschappij (ongeacht de stad van vertrek en de geografische locatie.
- De vertraging is niet de oorzaak van een uitzonderlijke omstandigheid (vlucht verstoord door slecht weer, staking van grondpersoneel, ...).

Geannuleerde vlucht

Als hun vlucht wordt geannuleerd, is het niet voldoende om voor de passagiers te zorgen totdat ze naar een ander vliegtuig worden geleid om naar hun bestemming te vliegen, om de geleden schade op de luchthaven te herstellen. .

In overeenstemming met de EU-voorschriften ter bescherming van luchtgebruikers in het geval van een vluchtverstoring, kunnen zij schadevergoeding eisen. Verborgen en vaak over het hoofd gezien door luchtvaartmaatschappijen, is financiële compensatie een recht dat moet worden betaald en betaald aan geannuleerde passagiers, in de vorm van een geldsom, contant of in de vorm van een bankoverschrijving te worden betaald.

Alle door Lufthansa geannuleerde vluchten zijn vergoedbaar, tenzij Lufthansa kan aantonen dat het de situatie niet kon beheersen (d.w.z. de verstoring in het vluchtschema is het gevolg van een verstoring klimaat ...).

Overbooking

Omdat dit geen wettelijke praktijk is, is de Duitse luchtvaartmaatschappij verplicht elke passagier te compenseren die door overboeking gedwongen is zijn stoel te verlaten.

Vlucht gemist

Mis je hun correspondentie? Reizigers bevinden zich in een complexe situatie wanneer hun luchtvaartmaatschappij hen een vertraging van enkele uren voor hun vertrek aankondigt.

In het geval dat beide vluchten worden bediend door dezelfde luchtvaartmaatschappij, kunnen passagiers compensatie aanvragen vanaf het moment dat de vertraging die is geregistreerd op hun vlucht langer duurt dan drie uur.

Aan de andere kant, als de vlucht met een tussenstop wordt uitgevoerd door twee verschillende exploitanten, is het aan het bedrijf dat de oorspronkelijke vlucht verzorgt om hen compensatie aan te bieden in het geval van een gemiste verbinding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code