Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Montenegro Airlines

Montenegro Airlines, een luchtvaartmaatschappij die door de lucht vliegt van vijftien Europese en Aziatische landen, waaronder Düsseldorf, Frankfurt en München in Duitsland, Parijs en Lyon in Frankrijk, Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten, ...

Compensatie krijgen? Dit is mogelijk door contact op te nemen met een juridisch expert

Wie schade lijdt, zoekt zo snel mogelijk een reparatie. En dit is het geval voor luchtgebruikers die compensatie zoeken wanneer schade veroorzaakt door de vertraging of overboeking van hun vlucht met MA, hun reizen en vakanties ruïneert.

Een vergoeding krijgen voor zijn schade? Dit kan door contact op te nemen met specialisten op het gebied van reisrecht door hun bestanden aan hen toe te vertrouwen via een eenvoudig proces dat voor iedereen toegankelijk is.

Bereken zelf uw vergoeding:

Vertraagde of geannuleerde passagiers kunnen minimaal 250 euro krijgen. Ontdek het bedrag van uw vergoeding met behulp van de volgende schaal:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

Vertraagde vluchten van Montenegro Airlines? Duizenden passagiers zijn eraan gewend deze schade te voorkomen. Reizigers weten echter niet hoe ze op dergelijke situaties moeten reageren, hoewel ze op de hoogte zijn van het Europese recht dat hen recht geeft op een schadevergoeding van 250, 400 of 600 euro.

Voor sommige passagiers kan de late aankomst van hun vliegtuig ertoe leiden dat ze belangrijke afspraken missen, zoals sollicitatiegesprekken, werkvergaderingen, medisch onderzoek, enz.

Als u te laat op uw luchthaven aankomt, kunt u uw reservering verliezen. Een late landing van uw vlucht kan u echter geld besparen.

Geannuleerde vlucht

Een geannuleerde vlucht van Montenegro Airlines? De luchtvaartmaatschappij kan weersomstandigheden ervaren waardoor ze niet op tijd kunnen opstijgen en soms zelfs van hen eisen dat ze hun vlucht annuleren.

Extreem weer, veiligheidsprobleem in het land van bestemming als gevolg van politieke instabiliteit, staking door het verantwoordelijke personeel van de luchtverkeersleiding, ... dit zijn omstandigheden die zich kunnen voordoen, maar niet door de schuld van de luchtvaartmaatschappij, in de bijgevolg hem bevrijden van het betalen van een vergoeding.

Er moet echter worden bevestigd dat het geval van overmacht niet door de vervoerder is aangevoerd om zijn verantwoordelijkheden jegens zijn klanten te ontlopen!

Overbooking

Voor elke passagiersmijl zijn er ten minste zes overboekt. Deze statistieken, die worden onthuld door concordante bronnen, tonen de groei van deze praktijk in de luchtvervoerssector, die reizen en vakantie voor reizigers kan blijven ruïneren.

Slachtoffer van een overboeking veroorzaakt door Montenegro Airlines? Houd altijd de zonnige kant. Overboeking kan je soms de helft of zelfs de volledige prijs van je vliegticket opleveren. Drie of vier uur langer wachten en dan gratis aan boord reizen, niet?

Vlucht gemist

Een aansluitende vlucht boeken? Passagiers kunnen mogelijk niet op de geplande tijd op hun bestemming aankomen, vooral als de route niet door een enkele exploitant is bediend.

De vertragingen die zijn geregistreerd vóór het opstijgen van het eerste vliegtuig kunnen de voortgang van de reis beïnvloeden. Als u laat op de transitluchthaven landt, kunt u uw tweede vliegtuig missen.

Deze zaak kan echter worden hersteld. Passagiers die het slachtoffer zijn van een dergelijk ongemak hebben recht op een vergoeding.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *