Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Norwegian

Norwegian, de Noorse luchtvaartgigant bedient niet minder dan honderd bestemmingen wereldwijd. Het is vooral bedoeld voor goedkope vluchten die hen vanuit verschillende hubs in Europa, waaronder Oslo-Gardemoen, bieden.

Aangezien Noorwegen een lidstaat van de Europese Unie is, geven al zijn door de luchtvaartmaatschappij aangeboden vluchten, die vertraging ondervinden of overboekingen vertonen, toegang tot compensatie.

Volgens de gegevens die het parlement van de Europese Unie via verordening CE261 / 2004 heeft verstrekt, kunnen reizigers die het slachtoffer zijn van schade (veroorzaakt door Norwegian Air Shuttle) een schadevergoeding ontvangen van maximaal 600 euro.

Slachtoffercompensatiespecialisten bieden u hun service aan

Kasten zijn nu toegewijd aan de verdediging van passagiers die het slachtoffer zijn van het ongemak veroorzaakt door de zorgen veroorzaakt door hun exploitant aan het beeld van vertragingen en annulering van vluchten.

De juridische experts staan tot uw beschikking om uw rechten te verdedigen door u een volledige vergoeding te geven wanneer u betrokken bent bij luchtschade aan het beeld van de annulering of overboeking van een vlucht.

Is de compenserende vergoeding vast of variabel

Nee, de herstelbare compensatie is niet vast, deze varieert naargelang het pad (afstand):

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Aanzienlijke vertraging

Het aantal personen dat het vliegtuig gebruikt groeit elk jaar, omdat het aantal passagiers dat door vertragingen wordt getroffen, blijft toenemen.

Het is normaal geworden dat een vliegtuig vanaf het vliegveld opstijgt met een vertraging van enkele minuten of meerdere uren. Vanwege het toegenomen luchthavenverkeer, vooral tijdens het zomerseizoen wanneer toeristen naar de verschillende hemelse bestemmingen vliegen, waar ze op een onvergetelijke vakantie hopen, ervaren meerdere vluchten dagelijks voor hun aankomst buitensporige vertragingen. vertrek.

Helaas kunnen reisplannen snel veranderen wanneer reizigers via billboards worden geïnformeerd dat hun vlucht pas na vier of vijf uur begint, ... er vluchten een dag te laat worden opgebouwd!
Volgens de Europese verordening met betrekking tot de bescherming van de vliegtuigpassagiers (passagiers), is een vertraging van drie uur op hun vlucht voldoende om een ​​vergoeding te eisen bij hun vervoerder.

Verrassing annuleren van de vlucht

Gekochte tickets, volgepakte tassen, check-in gedaan en zijn instapkaart zit al in je zak, ... de passagier loopt nog steeds het risico niet te reizen zoals hij al zo lang van plan is.

Reizigers worden nu op elk moment geconfronteerd met stakingen of technische storingen die de annulering van hun reis veroorzaken. Aan de andere kant, hoewel het probeert om deze situatie te beheersen (door aan de razende reizigers snacks, sandwiches en verfrissende drankjes aan te bieden), informeert de luchtvaartmaatschappij hen nooit over hun recht op compensatie in het geval zij vastzitten in de luchthaven voor drie uur.

Overbooking

Om niet af te nemen met lege stoelen, luchtvaartmaatschappijen verkopen extra vliegtickets. De luchtvaartmaatschappijen bieden geen bepaalde inchecken van de passagiers, zodat ze proberen om extra lucht tickets te verkopen.

Echter, kunnen de dingen escaleren wanneer er geen passagier mist zijn vlucht. De luchtvaartmaatschappij is verplicht om een ​​aantal reizigers die hun vlucht op het laatste moment worden geweigerd omdat er geen plaatsen meer beschikbaar voor hen te weigeren. Wij noemen het een overboekte vlucht, waardoor dus oplopen tot schadevergoeding.

Vlucht gemist

Passagiers die hun wedstrijd te missen nadat ze vertraagd door hun luchtvaartmaatschappij heeft recht op vergoeding, en dat is voor de laatste set.

Gemiste aansluitingen zijn compensabel. Gewoon bevestigen dat het Noorse bedrijf niet werd geconfronteerd met een belangrijke kracht die werd veroorzaakt de verstoring van zijn vertrek vlucht omdat (als het weer of staking, ...) want als dit het geval is, de toegang tot financiële compensatie onmogelijk wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code