Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Oman Air

De Aziatische luchtvaartmaatschappij Oman Air bedient een belangrijk luchtnetwerk bestaande uit 150 bestemmingen. In Europa verbindt het Omani-bedrijf zijn Muscat-hub met Parijs en Milaan.

Slachtoffers helpen ... is de prioriteit van advocaten:

Krijg eenvoudig een vergoeding voor u en alle passagiers die onder uw verantwoordelijkheid reizen. Controleer of uw zaak voldoet aan de criteria voor compensatie en neem vervolgens contact op met een online advocaat door het onderstaande formulier in te vullen.

Zodra hij uw verzoek ontvangt, start de juridische expert de juridische procedures die nodig zijn voor de oplossing van uw geschil.

Bereken uw compensatie in een oogwenk

Gebruik deze schaal om het bedrag van uw compensatie in tien seconden te berekenen:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Voor elke vertraging van drie uur, geregistreerd op een Oman Air-vlucht die opstijgt op een startbaan van een Europese luchthaven met inbegrip van Parijs-Orly of Milaan Malpensa, kunnen passagiers compensatie aanvragen.

Het is ook mogelijk om een vergoeding aan te vragen wanneer u ervoor kiest om uw reservering te annuleren en het bedrag van uw vliegticket terug te vorderen wanneer de passagier vijf uur of langer op de luchthaven vastzit.

In sommige gevallen zijn vertragingen in de lucht gerechtvaardigd. Vluchten die niet op de geplande tijd vertrekken vanwege slecht weer, een beveiligingsprobleem of de start- en landingsbaan van de luchthaven, enz. Kunnen niet worden gerepareerd omdat dit buiten de verantwoordelijkheid van de exploitant valt.

Geannuleerde vlucht

Vanwege een lek van een stewardess, mag uw vlucht het asfalt niet verlaten. Vluchten kunnen worden geannuleerd na een plotselinge staking door piloten, cabinepersoneel of vanwege een probleem dat wordt ontdekt door onderhoudstechnici die meerdere uren nodig hebben om het te laten repareren.

Oman Air-vluchten die worden geannuleerd zonder dat zich uitzonderlijke fenomenen of omstandigheden voordoen, kunnen worden vergoed.

Slechts één voorwaarde kan uw toegang tot compensatie blokkeren. Oman Air is een exploitant op een niet-Europese luchthaven, wat betekent dat alleen de vluchten die het bedient vanuit een luchthaven binnen de Europese Unie die in aanmerking komen voor compensatie.

Overbooking

Is een passagier uit het vliegtuig gestapt ondanks het bezit van alle documenten die vereist zijn om toestemming te hebben om aan boord te reizen? Dit is al gebeurd met de duizenden reizigers die geen andere keuze hadden dan bestellingen van hun overboekte luchtvaartmaatschappijen te accepteren.

Hoewel over het algemeen voordelen, gratis diensten, ... worden aangeboden aan passagiers die door hun exploitanten willekeurig worden gekozen, belet dit niet dat slachtoffers aanvullende compensatie ontvangen, zoals vereist door de wet op de bescherming van de rechten en belangen van consumenten.

Vlucht gemist

Als u een verbinding mist, moet u lang wachten op de luchthaven voordat u aan boord kunt van een ander apparaat dat op uw bestemming is geïnstalleerd.

Gemiste verbindingen worden ook door de Europese Unie beschouwd als schade die moet worden gerepareerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code