Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Pegasus Airlines

Pegasus Airlines, de op één na grootste Turkse luchtvaartmaatschappij, qua passagiersaantallen en vluchten na Turkish Airlines. Ze is gespecialiseerd in goedkope diensten. Kosten. Het is gevestigd in Istanbul en behoort tot de groep ESAS Holding.

Juridische experts bieden hun online service aan

Is er, in afwezigheid van de Turkse operator, een aanzienlijke vertraging opgetreden voordat uw vlucht werd geboekt? Juridische experts staan voor u klaar om u effectief te verdedigen, ongeacht de aard van uw letsel.

Advocatenkantoren die wereldwijd actief zijn, bieden u online ondersteuning en een effectieve ondersteuningsdienst voor uw claimbestand dat is gecreëerd na het voorkomen van vooroordelen zoals vertragingen en overboeking.

Hoeveel kan ik claimen als slachtoffer?

Ontdek de minimum- en maximumdrempel van uw uitkering met behulp van deze schaal

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraagde vlucht

Je Pegasus-vlucht naar bestemming X is vertraagd. Toen we zag ineens deze boodschap op het display van de luchthaven, het maakt niet uit of je boos, want dit is niet de beste manier om uw rechten te doen gelden.

Passagiers die zich in een haast om op hun bestemming te krijgen om het risico van het missen van een medische afspraak, een beheerd werkgelegenheid te voorkomen ... worden beïnvloed veel meer per luchtvaartmaatschappij vertragingen in vergelijking met diegenen die reizen voor plezier historische locaties verkennen en verschillende culturen ervaren, vooral als de vertraging buitensporig is. Dit is de reden waarom het Europees Parlement een vergoeding heeft gevraagd in hun voordeel ten minste een deel van de overlast veroorzaakt door hun operator kan herstellen.

Reist u naar een baan opdracht, om een ​​zakelijke bijeenkomst bij te wonen, of om een ​​droom vakantie door te brengen ... we zijn allemaal in aanmerking voor een vergoeding wanneer een vlucht aangekomen met een vertraging van meer dan drie uur zonder het optreden overmacht (weer, staking op de luchthaven, ...)

Geannuleerde vlucht

De belangrijkste oorzaken van een annulering van de vlucht zijn slecht weer, staking van luchthavenpersoneel, commercieel cockpitpersoneel en uitval van apparatuur.

Inderdaad, dit zijn gevallen die niet zijn opgetreden als gevolg van buitengewone omstandigheden, die worden gedekt door de 261/2004 regelgeving. De Europese wetgeving voorziet niet in een vergoeding wanneer een vlucht vertraagd is, op voorwaarde dat het uiterlijk van sneeuw of ijs op de baan ...

Overbooking

Geconfronteerd met de proliferatie van overboekte vluchten op de verschillende luchthavens in Europa en die van andere landen op andere continenten, heeft het Europees Parlement besloten een verordening vast te stellen die de luchtrechten van passagiers beschermt tegen deze praktijk, die met name gevolgen heeft voor reizigers van de Economy-klasse.

Overboeking kan van invloed zijn op uw reis, omdat deze geld kan genereren voor uw winst.
Schadevergoeding eisen? Het enige dat u hoeft te doen, is uw boekingsgegevens in te vullen op een formulier en het naar juridische experts te sturen die uw dossier kunnen controleren.

Vlucht gemist

Vlucht met twee routes, gestoord door een vertraging veroorzaakt door Pegasus vóór het eerste vertrek? Meestal mist hij zijn tweede vliegtuig en mist hij zijn correspondentie.

Als er geen vervangende vlucht is aangeboden aan de reiziger drie uur na de geplande vertrektijd voor zijn tweede vlucht, heeft deze laatste het recht om compensatie te eisen van zijn bedrijf.

1 thought on “Pegasus Airlines

  1. The flight Istanbul Sabiha – Amsterdam Schiphol on 3.10 was without giving the reason with 1 hour delayed. Thus we lost the last train from Amsterdam to Eindhoven and got a lot of stress. Finally with hurry we could take only the last train to Den Bosch and ordered the taxi from there to Eindhoven. The cost is 75.00 euro. We want to get it at least back! If possible more compensation for the moral damage and stress.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code