Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Alitalia

Primera Air is de Deense luchtvaartmaatschappij die lijn- en chartervluchten aanbiedt naar 169 verschillende bestemmingen, waaronder alleen al meer dan tachtig bestemmingen in Europa.

Primera Air-vlucht vertraagd / geannuleerd / overboekt? Krijg een reparatie met de hulp van een advocaat

Advocaten groen licht geven om uw zaak voor te bereiden en zelfs naar uw rechtbank komen om uzelf te verdedigen? Stel je voor dat je, door je te laten verdedigen door een juridisch expert, de kostbare tijd wilt besparen die je bespaart terwijl je je gemoedsrust verzekert?

U wordt in eerste instantie elektronisch door deze advocaten geadviseerd om erachter te komen of uw zaak aanleiding geeft tot een forfaitaire vergoeding.

Deze advocaten ontvangen geen commissie als ze uw geschil niet kunnen beslechten en geen vergoeding kunnen krijgen.

Een ongemak kan alleen worden verholpen door compensatie:

Alleen de route van de link kan de waarde van de compensatie bepalen:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

Vertraging

Het is waar dat de luchtvaartmaatschappijen hun best doen om de punctualiteit van hun vluchten te verbeteren, maar om verschillende redenen kunnen verschillende routes vertragingen oplopen die echt uitschakelen.

Bij het boeken van hun vliegtickets kunnen passagiers hun contactgegevens invoeren, die op hun beurt door de luchtvaartmaatschappij worden gebruikt om hen op de hoogte te stellen in geval van een wijziging van de dienstregeling. Veranderingen in vertrektijden zijn echter meestal te wijten aan onvoorziene gebeurtenissen op het laatste moment, zodat passagiers alleen kunnen wachten tot de situatie is opgelost voordat ze aan boord gaan en naar hun bestemming vertrekken.

In de wereld van het luchtvervoer is ongemak onvermijdelijk, maar nog steeds te herstellen.

Geannuleerde vlucht

Primera Air-piloten hebben een staking gelanceerd, honderd vluchten kunnen voor een week worden geannuleerd. De staking kan blijven duren, daarom kan de luchtvaartmaatschappij u niet binnen 48 uur of meer een andere vlucht aanbieden.

Het aanvragen van een terugbetaling voor het vliegticket is de beslissing waarop passagiers zich abonneren als ze het slachtoffer zijn van een annulering.

Dat is echter niet alles wat reizigers kunnen doen om hun geschil met de vervoerder op te lossen, ze kunnen ook een vergoeding eisen.

Overbooking

Overmaat passagiers per vliegtuig vervoeren? Geen enkele luchtvaartmaatschappij heeft het recht om te vliegen met een overschot aan passagiers, maar luchtvaartmaatschappijen aarzelen niet om overboeking te gebruiken om de best mogelijke inkomsten op elke route te garanderen.

Het idee van overboeking werd geboren in 1978 in de Verenigde Staten, dit concept wordt op grote schaal gebruikt door luchtvaartmaatschappijen die nu meer mogelijkheden en trucs hebben om het te kunnen controleren. Er zijn echter nog steeds passagiers die het slachtoffer zijn van oververkochte stoelen.

Overboeking is een praktijk die luchtvaartmaatschappijen helpt hun winst zo goed mogelijk te optimaliseren, terwijl het in ruil daarvoor een afschuwelijke situatie is die passagiers op de luchthaven blokkeert, en daarom kan het worden gerepareerd.

Vlucht gemist

Je Primera Air-vlucht was vertraagd, je tweede vliegtuig vertrok terwijl je je nog aan het voorbereiden was om uit het vliegtuig te stappen? Ga terug naar de luchtvaartmaatschappij die uw letsel heeft veroorzaakt om schadevergoeding te vorderen.

De aan de passagier aangeboden vergoeding wordt beoordeeld op basis van de afstand van de vlucht. Het bedrag neemt toe met het aantal kilometers dat het vliegtuig heeft afgelegd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code