Claim schadevergoeding voor uw letsel bij Ryanair

Ryanair is een van de belangrijkste luchtvaartmaatschappijen in Europa en wereldwijd. Het biedt dagelijks tweeduizend vluchten van en naar meer dan tachtig luchthavens, dus het is heel normaal dat sommige van zijn vluchten worden vertraagd of geannuleerd.

Slachtoffer van een vertraging of overboeking? Welke oplossing om jezelf te verdedigen?

Ongelukkig maar logisch gevolg van de sterke toename van het luchtverkeer, komen passagiers die dergelijke ongemakken van de Ierse luchtvaartmaatschappij hebben geleden in aanmerking voor compensatie.

U was het slachtoffer van luchtschade aan het Ierse bedrijf? Om deze onaangename situatie te regulariseren en uw schadevergoeding te regelen, kunt u contact opnemen met een advocatenkantoor, uw rechten kennen en alle specifieke kwesties beheersen die verband houden met luchtgeschillen.

Lijdende schade, hoeveel te claimen?

De vergoedingen aangeboden aan vertraagde of geannuleerde passagiers variëren afhankelijk van de route van hun verbinding:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het aanvraagformulier in het Engels in

vertraging

Ben je vertraagd? Gelukkig reis je met Ryanair. De Ierse luchtvaartmaatschappij is onderworpen aan de Air Carrier Consumer Damage Act, ongeacht of uw rotatie wordt aangeboden vanuit of naar een luchthaven in of vanuit Europa.

Uw reservering en instapkaart zijn het enige bewijs van uw aanwezigheid aan boord van de dag van de vlucht. U kunt ze naar de advocaten sturen, zodat ze uw belangen voor de rechter van de rechtbank kunnen verdedigen.
Nadat uw dossier is verwerkt en geanalyseerd door de juridische experts, zullen zij u onmiddellijk informeren over het bedrag van de specifieke compensatie die u vergoedt.

Geannuleerde vlucht

Vanwege een onbruikbare stakingsactie waarbij de Ierse lowcost-vliegticketspecialist betrokken is, kunnen honderden vluchten elke dag worden geannuleerd, inclusief uw vlucht.

Compensatie is verschuldigd in geval van annulering van de vlucht na een staking door piloten of commercieel navigerend personeel.

Financiële compensatie in geval van ongemak heeft geen verband met de rechten van passagiers in geval van verstoring van hun reisprogramma, inclusief eten, communicatie, accommodatie en transfer vanaf de luchthaven en de plaats van accommodatie.

Vlucht gemist

Een vlucht die uit twee routes bestaat, kan vaak worden gestoord. Vooral als het wordt beheerd door twee luchtvaartmaatschappijen. Passagiers kunnen hun tweede vliegtuig mogelijk niet vangen als hun eerste vlucht te laat aankomt.

Als een verbinding wordt gemist, wacht dan tot uw koerier een andere routeringsoplossing aanbiedt op uw bestemming. Als dit niet binnen drie uur gebeurt, kunt u compensatie eisen.

Overbooking

Om een ​​hoge vulgraad van hun vlucht te garanderen, richten luchtvaartmaatschappijen zich op overboeking. Hoewel deze praktijk wettelijk is toegestaan, kan dit schade veroorzaken op de dag van vertrek.

Om passagiers te beschermen tegen overboeking biedt het Europees Parlement compensatie voor elk van de overboekte slachtoffers die zijn uitgesloten van hun vliegtuig, met of tegen hun wil.

Passagiers die ervoor kiezen om in ruil voor een geldsom uit het vliegtuig te stappen, komen ook in aanmerking voor financiële compensatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

code