Claim schadevergoeding voor uw letsel bij SATA Air Açores

SATA Air Azores, de tweede grootste luchtvaartmaatschappij in Portugal na TAP, is gewijd aan de vluchtuitvoering die de Azoren-archipel verbindt met de rest van de wereld.

Advocaten die gespecialiseerd zijn in consumentenrecht bieden hun hulp:

In het geval van een vertraging of overboeking veroorzaakt door SATA Air, bevinden passagiers zich in een moeilijke situatie op de luchthaven. Een moreel ongemak wordt veroorzaakt door in een dergelijke situatie te zijn.

Passagiers teleurgesteld? Hun teleurstelling kan worden hersteld door een forfaitaire vergoeding. Deze compensatie wordt opgelegd door een Europese wet (261/2004), berekend op basis van de afstand tussen de twee luchthavens.

Ingrijpende schade veroorzaakt tijdens vliegreizen, waaronder vertragingen en annuleringen van vluchten of instapweigering, zonder dat u thuis hoeft te ontschepen, bieden juridische experts online hulp en zorgen volledig voor uw dossier . De kosten in verband met de behandeling van uw verlies worden alleen afgetrokken als uw conflict is opgelost.

Een vast bedrag? Hier is hoe het te berekenen:

Ontdek hoeveel u kunt claimen door slachtoffer te zijn van luchtschade:

< 1500 Km => 250 €
≤ 3500 Km => 400 €
> 3500 Km => 600 €

Vul het klachtenformulier in

Vertraging

20% van de vluchten die elk jaar worden bediend, ondervinden vertragingen van 15 minuten, terwijl 10% van de vluchten wordt verstoord door vertragingen van langere duur, een uur, twee uur of meer, ...

Het is waar dat vluchtvertragingen voornamelijk te wijten zijn aan buitengewone omstandigheden, grote krachten, onmogelijk te beheersen, waaronder slecht weer, natuurrampen, afwezigheid van luchtverkeersleiders, ... Overmatige vertragingen kunnen echter ook het gevolg zijn van mechanische storingen. de afwezigheid van commercieel cabinepersoneel, wat een staking uitlokt op de laatste momenten vóór de start, ...

Annuleren

Duizenden vluchten over de hele wereld worden elk jaar geannuleerd. Verschillende factoren en omstandigheden kunnen immers de oorzaak zijn van de verstoring van het luchtverkeer.

De redenen hiervoor zijn geannuleerd. Technische problemen kunnen bijvoorbeeld de oorzaak zijn van deze schade. Het apparaat dat op uw lijn wordt gebruikt, vereist soms een mechanische interventie die lang kan duren vanwege de complexiteit van de gedetecteerde fout, ...

Ongeacht het vertrekpunt of de bestemming van de reiziger zijn geannuleerde SATA Air Açores-vluchten compensabel.

Overbooking

Passagier gekwetst vanwege overboeking? Deze praktijk, die al twintig jaar bestaat en nog steeds oneerlijk lijkt in de ogen van vliegtuigpassagiers, kan worden hersteld door een wet die compensatie verleent aan passagiers die van hun vlucht zijn uitgesloten vanwege de oververkoop van hun stoel.

Deze wet kan echter alleen van toepassing zijn op passagiers die met Europese luchtvaartmaatschappijen reizen. In het geval van SATA Azoren heeft dit bedrijf de Portugese nationaliteit, de verschillende vluchten die starten op Europese, Afrikaanse en Amerikaanse start-en landingsbanen, ... komen in aanmerking voor reparatie.

Vlucht gemist

Reizen per vliegtuig is niet altijd een verstandige beslissing om gemakkelijk op je bestemming te rusten, en dit wordt bevestigd wanneer je reis een wedstrijd bevat.

Als u op een lijn met meerdere bestemmingen reist, bestaat het risico dat de match niet overeenkomt met de vlucht, wanneer de vlucht wordt bediend door twee of meer luchtvaartmaatschappijen.

De schade als gevolg van een gemiste transitvlucht valt gelukkig onder de wet 261/2004 die de onderneming oplegt die aan de basis ligt van dit ongemak om een vergoeding te betalen.

Vul het klachtenformulier in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *